18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

Kobieta w magazynie, podobnie jak w latarni morskiej, przynosi pecha. Tym razem na szczęście samej sobie

Info z translatora:
ukryta treść
Pracownica w Binh Phuoc była przenoszona wózkiem widłowym obsługiwanym przez jej współpracownika w celu naprawy suszarki, gdy maszyna nagle uruchomiła się i zmiażdżyła ofiarę, co spowodowało jej śmierć.

Do zdarzenia doszło w firmie Leoch Super Power Company – Becamex Binh Phuoc Industrial Park, która specjalizuje się w produkcji baterii i akumulatorów (w okręgu Minh Thanh, w mieście Chon Thanh, w prowincji Binh Phuoc).

Według wstępnych informacji, 25 maja po południu w firmie pracowała pani V.T.N A. (ur. 1985, zamieszkała w Ho Chi Minh City) wraz z kilkoma innymi pracownikami. W tym czasie doszło do awarii suszarki, w związku z czym pani A. została podniesiona wózkiem widłowym obsługiwanym przez współpracownika w celu naprawy suszarki.
Zgłoś
z................7 2024-05-27, 10:17 15
Zgłoś
psyhepl 2024-05-27, 10:21
ktoś wie co znowu tu się odjebało?
co to za maszyneria
Zgłoś
Siriuz 2024-05-27, 11:18 8
psyhepl napisał/a:

ktoś wie co znowu tu się odjebało?
co to za maszyneria

Kontenery ze stalowymi drzwiami podnoszonymi na wyciągu linowym. Widelec zablokował podnoszące się drzwi. Lina została napięta aż do momentu jak widelec ześlizgnął się i drzwi wystrzeliły w góre. Nad nimi okrakiem stała mała Chinka cziku cziku linka.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Lubieketchup 2024-05-27, 15:57 7
Gówno widać
Zgłoś
SadoLzSosnowca 2024-05-27, 16:58
Siriuz napisał/a:

Kontenery ze stalowymi drzwiami podnoszonymi na wyciągu linowym. Widelec zablokował podnoszące się drzwi. Lina została napięta aż do momentu jak widelec ześlizgnął się i drzwi wystrzeliły w góre. Nad nimi okrakiem stała mała Chinka cziku cziku linka.

Sam się nie ześlizgnął.

fk off get lost
Zgłoś
Siriuz 2024-05-27, 17:15
SadoLzSosnowca napisał/a:

Sam się nie ześlizgnął.

Nie mógł znieść już tego napięcia.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Fifonż 2024-05-27, 19:33 2
Ja pierdole ,u mnie w robocie jak by mój przełożony zobaczył że przechodzę po widłach to by mnie za jaja powiesił .Tutaj to jakieś mega patolstwo.
Zgłoś
Kubola1929 2024-05-27, 20:26 2
Ważne że naprawiła 😀
Zgłoś
Heo 2024-05-27, 23:37 1
Nie wierzę, że tak duża maszyna nie ma przycisku bezpieczeństwa.
Zgłoś
grzecho464 2024-05-28, 0:14 4
to nie chodzi o bhp tylko trzeba miec wyjebane na robote i uszczesliwianie na siłe szefa.. przecież ja to moge naprawic nie wzywajcie mechanikow...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów