Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czy temu co z karetki wypadł życie przeleciało przed oczami ale on to tylko śmignął.
ALFONZO napisał/a:
dobrze, że do wyra był przywiązany to nie zetrze się na asfalcie
Polska spracha bardzo trudna. K🤬o, ćwicz zdania składać bo oczy bolą
banana12462541 napisał/a:
Polska spracha bardzo trudna. K🤬o, ćwicz zdania składać bo oczy bolą
Napisał gościu, mający problem z interpunkcją. Brak przecinka przed "bo" i brak kropki na końcu zdania. Poza tym "składać zdania", a nie "zdania składać".

Wk🤬iają mnie pajace wyzywające innych od "kurew", popełniające dokładnie te same błędy.
Biedny pacjent, jak by było mało, to jeszcze betoniarką dostał!
Na końcu opadła karta choroby....bo trzeba ją uzupełnić o nowe dane
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie