Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wodogłowie się operuje, znam dziewczynę, która cierpi na wodogłowie, miała operacji od groma, ale żyje i funkcjonuje normalnie, tak to było w Polsce pięćdziesiąt lat temu
Wodogłowie u elektoratu KO jest nieuleczalne.
I gdzie jest pan buk?
Jeżeli Boga nie ma, to chwała Bogu, ale jeżeli Bóg jest, to niech nas ręka Boska broni!
Dowiesz się Flodziak po śmierci... oj dowiesz...
zresztą jak my wszyscy... Amen.
Chlopie nie każdy jest uwiedziony przez semickie zabobony i pustynnych typów z choroba dwubiegunową.
Są wśród nas tacy co nie kłaniają się chłopu przybitemu do krzyża .
Są tacy co swoim dzieciom nie pitolą i nie pokazują palcem krzyża mówiąc patrz on za ciebie umar
A może to wina szatana ?? A może wina tuska
A może Amerykanów którzy podczas wojny sypali im pola chuj wie czym aby nic nie rosło?
Chlopie nie każdy jest uwiedziony przez semickie zabobony i pustynnych typów z choroba dwubiegunową.
Są wśród nas tacy co nie kłaniają się chłopu przybitemu do krzyża .
Są tacy co swoim dzieciom nie pitolą i nie pokazują palcem krzyża mówiąc patrz on za ciebie umar
Nie mam z tym problemu, wierz w co chcesz. Po prostu po śmierci się dowiemy kto miał rację. to wszystko.
A może Amerykanów którzy podczas wojny sypali im pola chuj wie czym aby nic nie rosło?
W wietnamskiej i laotańskiej ziemi tyle napalmu i chemii z bomb że tam rok wystarczy by to się zaczęło kumulować w kościach i włosach.
W Polsce żyją do dziś ludzie co byli za prlminy wyciągać z ziemi w Wietnamie.
No i mają teraz za swoje.
Na Ale.Kraśnickich w Lublinie rok temu umarł typek saper z byłej 3 zmechanizowanej.
Wielonarządowa niewydolność spowodowana wyniszczeniem organizmu przez kwas stearynowy.
[ Dodano 2024-10-16, 21:02 ]
Nie mam z tym problemu, wierz w co chcesz. Po prostu po śmierci się dowiemy kto miał rację. to wszystko.
Po śmierci praca mózgu ustaje i jest koniec,ciało gnije i wraca energia do "natury"
Ot tajemnica śmierci.
Stryj jest "zimnym chirurgiem" w AM Lublin
A Bóg
Gdzie on był jak Niemcy dzieci w piecach palili?
Jak jest to jest szatanem
Ha tfu
Jeśli sama zrobiłaś ten podkład, to w sumie zabawne,.ale też się trochę ciebie boję 👌¯\_(ツ)_/¯
I tak się powoli żyje na tej wsi.[ Dodano: 2024-10-16, 21:43 ]
dna kosmitów
Dowiesz się Flodziak po śmierci... oj dowiesz...
zresztą jak my wszyscy... Amen.
Gorzej jeśli masz rację tylko po części i nie wierzyłeś w tego odpowiedniego z tysiąca bogów
Pomimo posłusznemu mówieniu kolesiowi w sukience, że walisz konia i tak skończysz z palem w dupie u allahów, albo pod butem odyna
Gorzej jeśli masz rację tylko po części i nie wierzyłeś w tego odpowiedniego z tysiąca bogów
Pomimo posłusznemu mówieniu kolesiowi w sukience, że walisz konia i tak skończysz z palem w dupie u allahów, albo pod butem odyna
nie spowiadam sie kolesiowi w sukience ani zadnemu innemu kolesiowi czy kolesicy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów