Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To taki magazyn mięsny dla chirurgów. Brać co potrzebne podroby dla zdrowych dzieciaków, a resztę do pieca.
P.S, ze zbrodniarzami i innymi grubymi mordercami robić to samo, zabierać potrzebne organy i resztę palić, a nie trzymać i żywić na koszt podatnika.
Okazuje się że te warzywa są społeczeństwu i Zdrowym bardzo potrzebne. Są punktem odniesienia. Możesz się cieszyć że się taki nie urodziłeś
Chyba jednak nie tak normalnie, skoro została lewicowym aktywiszczem
Jasiu. Twoje pijackie wywody i paranoja lewicowa są nie na miejscu a wręcz żałosne. Śmiejesz się z czyjeś choroby. Jak ty 11 lat temu i 10 miesięcy zasrany i najebany leżałeś a potem wołami do Monaru cię zaciągnęli to też się śmiałeś? Nadal jesteś nietrzeźwy. Śmianie się z czyjejś choroby jest szczeniackie i niedojrzałe.
[ Dodano: 2024-10-16, 18:45 ]
Jasiu. Twoje pijackie wywody i paranoja lewicowa są nie na miejscu a wręcz żałosne. Śmiejesz się z czyjeś choroby. Jak ty 11 lat temu i 10 miesięcy zasrany i najebany leżałeś a potem wołami do Monaru cię zaciągnęli to też się śmiałeś? Nadal jesteś nietrzeźwy. Śmianie się z czyjejś choroby jest szczeniackie i niedojrzałe.
Ty jesteś jednak poważnie zaburzonym człowiekiem, tylko się przypierdalać potrafisz do wszystkich o wszystko, niedługo psycholog ma być bez skierowania, nie czekaj dłużej!
Jeżeli chodzi o aborcję zdrowych dzieci to jestem 100% przeciw (W Texasie mają dobre prawo, nie wolno abortować od momentu gdy idzie wykryć bicie serca, dobry kompromis imo), ale takie pokraki to mogli by nawet z klifu z rzucać po narodzinach, jak w starożytnej Grecji. Minus downy, downy są spoko, najbardziej szczęśliwi ludzie na ziemi.
Ty jesteś jednak poważnie zaburzonym człowiekiem, tylko się przypierdalać potrafisz do wszystkich o wszystko, niedługo psycholog ma być bez skierowania, nie czekaj dłużej!
Przypierdalam się do ułomów i hipokrytów. O wszystko. Słusznie bo alkoholik z rynsztoku śmieje się z chorych ludzi i parę innych. A ty wiesz czym zajmuje Sieniawy golić? Tylko nie szukaj w Google. Odpowiedz sam i daj coś z siebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów