Pewien Pan, w piątkowe popołudnie postanowił przewietrzyć ptaka podczas przechadzki po Łódzkim osiedlu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Strzał na dziurę by go wyleczył z tych dewiacji.
Podobno to "łódzki rejestrator" z youtube.
Szedł na wybory, ciekawe na kogo głosował
Jemkasztany napisał/a:
Ta z auta jak się śliniła przy dziecku do tego gościa na przejściu
Dumny z ciebie jesteś?
Pablohasan85 napisał/a:
jakby to był ukr to już pucowałbyś mu berło
Stop ! Ustalmy coś. To że ty opierdalasz banderowskie kutasy, nie znaczy że robi tak każdy!
KomornikSądowy napisał/a:
Łódź to właśnie składowisko takich popierdoleńców, jak dla mnie mogła by zniknąć z mapy Polski, razem z tymi pojebanymi mieszkańcami
Ciebie powinni usunąć z mapy śmieciu jebany idz tam liz dupe w Warszawie gdzie same kurwy mieszkaja
Przypomnieliście mi akcję. Moja siostra lat 4 odprowadzana przez ojca do przedszkola, w połowie drogi mówi "nie założyłam majtek"...
On miał tak samo, zapomniał i tyle
On miał tak samo, zapomniał i tyle
niech pierwszy rzuci kamieniem komu nie zdazylo sie w pospiechu wyjsc na pole bez gaci na dupie amen
Kibice z Łodzi :jak z napletkiem to ŁKS a bez to wiadomo, że Widzew
Może zapomniał, ludzie to są nikt chłopu nie powiedział i tak sobie stał z liściem na głowie.
obrzezany żydek
TwójCzarnyPan napisał/a:
Może i jebnięty, ale nic złego nie robi.
To już któryś Twój wpis w którym bronisz lpg co odpierdalają jakieś dziwne akcje. Chcesz nam coś więcej o sobie powiedzieć? śmiało nie krępuj się
W Łodzi kolejny raz wygrała Zdanowska, oni tam kochają syf, smród, patole i zboczeńców
Może akurat szedł do specjalisty? Chłopu się przypomniało, że w 2017 wyznaczyli mu na dziś wizytę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów