📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
kto pierwszy na filmiku... oczywiście Abdullahy zeby sprawdziły teren...
czekałem az spadnie i trupy zaczna sie walac
To jeszcze nic, jest taki manewr gdzie w sytuacji awaryjnej lecisz po prostu bokiem aby wyhamować (np przed lądowaniem)
Riv1 napisał/a:
To jeszcze nic, jest taki manewr gdzie w sytuacji awaryjnej lecisz po prostu bokiem aby wyhamować (np przed lądowaniem)
Nie koniecznie awaryjnej.Piloci małych akrobatów jak np Pitts Special zazwyczaj hamują przed lądowaniem ,lecąc lekko "bokiem"
Marek Szufa - Christen Eagle - Katowice - Muchowiec 2011 (1) -wpisz sobie w youtube nie chce tego calego wrzucać-od 7:15 widoczne hamowanie.
Koleś już nie żyje(wpakował w wodę-było o tym głośno rok temu) ale puki żył to wymiatał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów