📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pasażerowie siedzący na samym końcu na bank mieli pełne gacie jak widzieli w okienku, że podchodzą driftem do pasa startowego
te skurwiele jak nie są pijani to czynią cuda - mówię o pilotach i nie, nie do telewizora
ale to trzeba byc rzeznikiem, piwko dla pilotow.
To wszystko jest eektem długich szkoleń i ćwiczeń- dodatkowo samolotami teraz steruje się niemal jak w grze, więc jeżeli wiesz co robisz, to spokojnie tak wylądujesz
trzeba mieć kurewskiego skilla i nerwy ze stali, żeby taką prace na co dzień podejmować.. propsy dla pilotów
Jebane... w 5:58 ptaszyska w okolicuy pasa startowego.. Jebie mnie to za chuja do szwabow nie polece. Zeby straszaka nie miec, sokolnika kurwa..
a gdzie kurwa brzozy??wykarczowali??
A kamerzysta tylko czeka na jakieś nieudane lądowanie
Tak na poważnie, to podstawowa umiejętność każdego pilota ale trzeba przyznać...mają kurwa jaja!
B52 posiada skrętne golenie podwozia ponieważ przy jego powierzchni skrzydeł nie da się lądować inaczej niż "pod wiatr".W praktyce,samolot ląduje skośnie w stosunku do pasa ale jego podwozie jest odpowiednio obrócone.B52 posiada 4 niezależne golenie podwozia heheh
B52 posiada skrętne golenie podwozia ponieważ przy jego powierzchni skrzydeł nie da się lądować inaczej niż "pod wiatr".W praktyce,samolot ląduje skośnie w stosunku do pasa ale jego podwozie jest odpowiednio obrócone.B52 posiada 4 niezależne golenie podwozia heheh
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów