Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pasażerowie siedzący na samym końcu na bank mieli pełne gacie jak widzieli w okienku, że podchodzą driftem do pasa startowego
te sk🤬iele jak nie są pijani to czynią cuda - mówię o pilotach i nie, nie do telewizora

Z serii kobieto a ty nie umiesz nawet poprawnie zaparkować

Widać że piloci w wolnych dniach od pracy interesują się drift'owaniem

To wszystko jest eektem długich szkoleń i ćwiczeń- dodatkowo samolotami teraz steruje się niemal jak w grze, więc jeżeli wiesz co robisz, to spokojnie tak wylądujesz

trzeba mieć kurewskiego skilla i nerwy ze stali, żeby taką prace na co dzień podejmować.. propsy dla pilotów
J🤬e... w 5:58 ptaszyska w okolicuy pasa startowego.. Jebie mnie to za c🤬ja do szwabow nie polece. Zeby straszaka nie miec, sokolnika k🤬a..
Tak na poważnie, to podstawowa umiejętność każdego pilota ale trzeba przyznać...mają k🤬a jaja!
B52 posiada skrętne golenie podwozia ponieważ przy jego powierzchni skrzydeł nie da się lądować inaczej niż "pod wiatr".W praktyce,samolot ląduje skośnie w stosunku do pasa ale jego podwozie jest odpowiednio obrócone.B52 posiada 4 niezależne golenie podwozia
heheh

B52 posiada skrętne golenie podwozia ponieważ przy jego powierzchni skrzydeł nie da się lądować inaczej niż "pod wiatr".W praktyce,samolot ląduje skośnie w stosunku do pasa ale jego podwozie jest odpowiednio obrócone.B52 posiada 4 niezależne golenie podwozia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie