18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Alonso 2012-01-18, 22:43
Wygląda jakby wypiła 2 setki. Bez zapitki, duszkiem
Zgłoś
Esz 2012-01-18, 23:04 3
oj drodzy obroncy praw zwierząt, leczcie się albowiem macie paranoje.
Zgłoś
three_jr 2012-01-18, 23:05
tu cie mam, tu cie mam
techno amfa, amfa techno
Zgłoś
Łynkcynkpynkcynk 2012-01-18, 23:13
Chi Chi Chi Chi Chip i Dale na na Fail
Zgłoś
koolowsky 2012-01-18, 23:14 14
jak można przejmowac się losem wiewiórki?!! karpia też nie jecie pedały?
Zgłoś
babycow 2012-01-18, 23:21
Transformacje przechodzil.
Zgłoś
rafiki 2012-01-18, 23:25
Chip & Dale z brygady RR
Zgłoś
omenomen 2012-01-18, 23:38
w końcu jakiś porządny filmik ;d
Zgłoś
BarteQ 2012-01-19, 0:02
heh.. wiewióra chyba się tez zjebała z bólu
bidulka ...
Zgłoś
barszczzuszkami 2012-01-19, 0:03
Twardy ma kark suka, myślałem że tego nie przeżyje.
Zgłoś
c................l 2012-01-19, 0:46
@ up kool83

wiewiorka jest przynajmniej ladna i piekna

zreszta twoja stara tez sie jak widac niczym nieprzejmowala szczegolnie ze splodzila cos takiego jak ty zamiast Cie wyskrobac

@ up kool83

wiewiorka ma wieksze prawa do zycia niz ty jak widac twoja mama myslala tak jak i ty nieprzejmowala sie tym ze splodzi takie cos jak ty zamiast Cie wyskrobac
Zgłoś
Legon 2012-01-19, 1:04
wiewiorka sie modli zeby chuj strzelil tego co ta pulapke zastawil bo napierw wpierdala sie do lasu buduje dom a potem chce zeby to byla jego wlasnosc jakby tak misio przyszedl i wzial taki serek a tu jeb po paluszkach by bylo troche by sie wkurwil i by rozpizdzil w pizdu ta chatke razem z wlascicielem

Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Zgłoś
Asd7 2012-01-19, 1:40 1
QUR.... niewinnego rudziaszczego futrzaka no ok mysze szczura nawet żone ale wewiórka...
Zgłoś
Fiolas 2012-01-19, 2:02 4
Oczywiscie wszyscy maja wyjebane na informacje na poczatku iz myslal, ze ma szczury a nie wiewiorki, lepiej sobie pohejtowac, ze jebany poluje na wiewiorki.
Zgłoś
NuclearBlast 2012-01-19, 2:36
kool83 napisał/a:

jak można przejmowac się losem wiewiórki?!! karpia też nie jecie pedały?

A jak ktoś tego świnstwa nie je to znaczy ze jest inny ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów