18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
K................o 2012-01-19, 7:39
zanim napiszecie to pomyslcie , w ameryce wiewiorki sa uwazane za szkodniki i tam sie je tępi ...

pozatym obejrzyjcie do konca filmik i zastanowcie sie - kladziecie puapke - jaka do ch*ja pana macie pewnosc ze szczura sie na nie zlapie? autor filmu na poczatku zaznacza ze lapal szczury ...
Zgłoś
nujorker 2012-01-19, 8:34
Wiewiór zaczął się koncentrować jak Super Saiyan...
Zgłoś
Brind'amour 2012-01-19, 9:27
Jakby wam w domu wpierdalaly meble to tez byście na nie zapolowali.
Zgłoś
kroto 2012-01-19, 9:39
Wiewiórek się nie zabija. Wiewiórki się kocha. Ach te puszyste ogonki!

Jestem 100% metalowcem, słucham power metal, metal, heavy metal, hard rock oraz symphonic metal.
Zgłoś
squorpion 2012-01-19, 9:39
wszystko w porządku?? NIE!! kur*a musze marnować czas na oglądanie przez pół minuty debilnych napisów żeby zobaczyć wiewiórkę która i tak przeżyła, nie było krwi i nie ucieło jej głowy
Zgłoś
dth 2012-01-19, 11:37
w nosek skleila. Chujowe te pulapki.
Zgłoś
Wszemir 2012-01-19, 14:51
Wiewióra nie przeżyła, sądząc po zachowaniu po trzaśnięciu pułapki stwierdzam, że doznała urazu kręgosłupa, standardowe zaciśnięcie mięśni przy łopatkowych u gryzoni jest oznaką paraliżu. Szkoda wiewiórki, ale cóż... jak sobie człowiek nie potrafi zapobiec przedostawaniu się gryzoni, to potem musi pokazywać jaki to on nie jest zajebisty bo sfilmował wiewiórkę wpadającą w jego pułapkę, lepiej by się doszczelnieniem domu zajął... kretyn...

-Mamusiu mogę ciasteczko?
-Umyj rączki
-Ale ja nie mam rączek
-Nie ma rączek nie ma ciasteczka
-... I like trains
Zgłoś
meme18 2012-01-19, 16:48
sie twardziele znalazły

Du ber om förlåtelse på dina bara knän
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Zgłoś
Smuxer 2012-01-19, 17:17
moderatorowi należy się po raz kolejny opierdol. w dziale hard jest podkategoria na takie filmiki, a nie tutaj na głównej dostępnej dla wszystkich...
Zgłoś
.................. 2012-01-19, 17:20 1
Smuxer napisał/a:

moderatorowi należy się po raz kolejny opierdol. w dziale hard jest podkategoria na takie filmiki, a nie tutaj na głównej dostępnej dla wszystkich...

O czym Ty mówisz, chłopcze?
Zgłoś
K................o 2012-01-21, 13:14
Wszemir napisał/a:

Wiewióra nie przeżyła, sądząc po zachowaniu po trzaśnięciu pułapki stwierdzam, że doznała urazu kręgosłupa, standardowe zaciśnięcie mięśni przy łopatkowych u gryzoni jest oznaką paraliżu. Szkoda wiewiórki, ale cóż... jak sobie człowiek nie potrafi zapobiec przedostawaniu się gryzoni, to potem musi pokazywać jaki to on nie jest zajebisty bo sfilmował wiewiórkę wpadającą w jego pułapkę, lepiej by się doszczelnieniem domu zajął... kretyn...

sie znawca znalazl nastepny , ale zeby poczytac co autor napisal na poczatku i koncu filmiku to juz nie łaska
Zgłoś
Pener 2012-01-25, 17:06 2
wiewiór xxl
Zgłoś
Andrev 2012-02-06, 0:51
stworek napisał/a:

Co za kurwa debil nagrywa pułapkę na myszy..

Obejrzałem dwa razy, wiewiórka żyje to piwo jednak dam ^^

kolejny syn matki Teresy

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
Pener 2012-03-23, 14:35
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów