📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cicho medytuje !
czyli nawet wśród zwierząt są masochiści. Ja myślałem ze te wybryki z wieszaniem się za jajca to czysto ludzki wymysł a jednak to jakiś skrywany naturalny instynkt. Stop dyskryminacji masochistów
Few days later....
Jebana naśladuje typów z harda, nie ma innego wyjścia aby dominować.
@PYTHON
Ty się śmiejesz a zwolennicy dewiacji zwanej homoseksualizmem często przytaczają argument, że takie wybryki są też wśród zwierząt a więc jest to naturalne (a tak swoją drogą idąc taki tokiem rozumowania to ludzie mają jeść swoje gówna bo tak robią np. króliki?).
Ty się śmiejesz a zwolennicy dewiacji zwanej homoseksualizmem często przytaczają argument, że takie wybryki są też wśród zwierząt a więc jest to naturalne (a tak swoją drogą idąc taki tokiem rozumowania to ludzie mają jeść swoje gówna bo tak robią np. króliki?).
na hardy z tym.
Przyleci i podziubie
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów