📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wcześniej czy później musiało się to wydarzyć, rebelianci wtargnęli do lasu
Ja zapytam kurwa: czy ja jestem na jebanej stronie ze śmiesznymi obrazkami i słodkimi filmikami?
@zapi93 kolejna pizda z kwejka jesteś ? ić stont!
No, z kwejka w chuj bo wrzuciłem zajebiście zmontowaną rzecz. Ale jebane buraki jak wy potrafią tylko popierdalać cebulą na kilka kilometrów.
Zapi93 - Wrzucone na kwejka i tam powinno pozostać. Przez takich jak ty sadol przekształca się w kwejka2.
Dzieciaku... bez pozdrowień. I chuj.
Dzieciaku... bez pozdrowień. I chuj.
No a dzięki takim jak ty sadol w ogóle się nie rozwija bo nawet jednego tematu nie wrzuciłeś. BTW to nie było na kwejku (zresztą nawet tam nie wchodzę), natknąłem się na to na YT. Zresztą co ci się będę tłumaczył ludzka spierdolino.
Niech sadole ocenią.
Poza tym odpowiem w twoim stylu: sam jesteś ludzka spierdolina. I jesteś u pani!
Poza tym odpowiem w twoim stylu: sam jesteś ludzka spierdolina. I jesteś u pani!
I tak bym wolał obejrzeć te wszystkie przeróbki, niż wersje kinową Disneya.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów