📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie istotne i tak wyszedł z tego przecier...
Flodzia napisał/a:
Tylko skąd do chuja pomidor na pasie startowym?!
Jak to skąd? Zając przyniósł.
Flodzia napisał/a:
Wiewiórka, zając, albo pomidor
Ja pierdolę....
Ptak, kurwa... PTAK!!!!
Przemielony przez śmigło.... kurwa....
Samoloty na tory
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Ja pierdolę....
Ptak, kurwa... PTAK!!!!
Niekoniecznie, w Dublinie szaraki masowo popierdalają po płycie lotniska. Nie zające, tylko takie króliki miniaturki i to w chuj tego tam jest.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Ja pierdolę....
Ptak, kurwa... PTAK!!!!
W połowie trzeciej sekundy widać rude futro tego zwierzaka i wygląda, że jest jeszcze w całości.
Stawiam na lisa. Jak ktoś ma coś wspólnego z lotnictwem, to wie, że te skurwysyny podkopują się pod ogrodzenia tylko dlatego, że jest ogrodzenie, które można podkopać, po czym włażą na pasy startowe i nie ma siły, która by je powstrzymała od zrobienia sobie wycieczki na skróty.
@up Jeśli tak, a nagranie jest z Okęcia, to może wreszcie zlikwidują schronisko na Paluchu, bo to właśnie przez nie płytę przemierzają w obie strony okoliczne lisy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów