Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wracam z uczelni i odwożę koleżankę, zajebistą pannę. Przejeżdżamy pod starym mostem kolejowym. Koleżanka mówi:
- Podobno ten most zaprojektował ten sam człowiek, co wieżę Eiffla w Paryżu.
A ja, bezmyślnie:
- A jak się nazywał?
Koleżanka popatrzyła jak na debila:
- Yyy... Eiffel?
Ja pierdolę, aż się za głowę złapałem
Przypomniało mi się jaką gafę przyjebałem kiedyś. Osoby mające zamiar napisać "a chuj mnie to obchodzi" proszę by w tym momencie przestały czytać.
Wracam z uczelni i odwożę koleżankę, zajebistą pannę. Przejeżdżamy pod starym mostem kolejowym. Koleżanka mówi:
A ja, bezmyślnie:
- A jak się nazywał?
- Yyy... Eiffel?
Nie czytałem dalej, ale i tak chuj mnie to obchodzi co tam jest
Przypomniało mi się jaką gafę przyjebałem kiedyś. Osoby mające zamiar napisać "a chuj mnie to obchodzi" proszę by w tym momencie przestały czytać.
A ja, bezmyślnie:
- A jak się nazywał?
- Yyy... Eiffel?
CKM - Ciężko Kapująca Mózgownica.
Przejeżdżamy pod starym mostem kolejowym.
Takie coś się wiaduktem zwie a nie mostem.
No chyba że jechaliście rzeką...
to obrazuje potentcjał muzgu angoli ,...
serio? Jak w wieku przedszkolnym wyjechałeś na wyspę to wybaczam
A ja, bezmyślnie:
- A jak się nazywał?
- Yyy... Eiffel?
To jeden z twoich najlepszych kawałów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów