📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Temu jednemu to na bank ciśnienie podniosło
Smieszne, jak nikt nie wiedzial, w ktora strone ma spierdalac
UP wtedy odbywa się moja ulubiona konkurencja sportowa - bieg na 100 metrów we wszystkie strony.
Auto to zacna Buchanka. Można kupić nową bo w Polsce jest diler. A to auto dalej produkują bo "nie gniotsa nie łamiotsa" dopóki ktoś jej wieżą ciśnień nie przypierdoli. otomoto.pl/oferta/uaz-452-uaz-buchanka-w-wersji-combi-7-osobowa-z-rocz...
Auto to zacna Buchanka. Można kupić nową bo w Polsce jest diler. A to auto dalej produkują bo "nie gniotsa nie łamiotsa" dopóki ktoś jej wieżą ciśnień nie przypierdoli. otomoto.pl/oferta/uaz-452-uaz-buchanka-w-wersji-combi-7-osobowa-z-rocz...
Trochę mało tych kacapów w tej strefie niebezpiecznej
Czyli Żuka można było produkować. Minimalnie ucywilizować jak tego ruskiego ogóra i pchać na eksport po jakiejś dobrej cenie <40 tys. zł
Straty w miliardach.
Jak tylko w kadrze się pojawił, to wiedziałem jak to się skończy. Powinni od początku celować w furę, to nic by się nie stało
Kriuk napisał/a:
Czyli Żuka można było produkować. Minimalnie ucywilizować jak tego ruskiego ogóra i pchać na eksport po jakiejś dobrej cenie <40 tys. zł
Nie, bo Żul to gówno które ledwo jedzie i się pierdoli co chwilę.
Tomsza napisał/a:
Nie, bo Żul to gówno które ledwo jedzie i się pierdoli co chwilę.
to zupełnie jak moja była
ona miała jeszcze funkcję ssania
Odmowa wypłaty odszkodowania
nie ubezpieczyli państwo samochodu na zderzenie z wieżą ciśnień.
przykro mi baaardzo
pozdrawiam
nie ubezpieczyli państwo samochodu na zderzenie z wieżą ciśnień.
przykro mi baaardzo
pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów