Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
troyak 2009-09-07, 21:20 1
'wieża' kolego
Zgłoś
Kastrator 2009-09-07, 21:22 1
Czekasz na komentarze "o matko jakie cyce!"?? Biedna kaleka dziewczyna za 10 lat albo wcześniej wysiądzie kręgosłup. Tak nie licząc jej męskich dłoni to "wierza" rzeczywiście zadziwiająca...
Zgłoś
D................9 2009-09-07, 21:23 2
W staniku to fajnie wygląda, ale sory.... po jego zdjęciu nie będę ich szukał pod kolanami
Zgłoś
Robson.K6 2009-09-07, 21:43 3
@up sorry i poprawione.
Nie czekam na żadne komentarze. Nie wiem czemu zabierasz głos.

btw jak dla mnie te duże jak to ktoś określił 'cyce' są dokonaniem powszechnego PS'a.
Widać rozciągnięcia na bluzce i rozmazanie przy bicku ;]
Zgłoś
Cnx 2009-09-07, 21:44 1
O matko ale cyce !!
Zgłoś
s................8 2009-09-07, 21:45
ehh mądrale...
Zgłoś
TrawNick 2009-09-07, 21:56
ale jaka znowu wieże?!
Zgłoś
m................1 2009-09-07, 22:17 1
zastanawiam sie jakby ona taka bluzeczke zalozyla; od gory, czy od dolu
Zgłoś
Carlos 2009-09-07, 22:19
duuuuuuża ta wieża...
Zgłoś
marcin_ 2009-09-07, 22:56
O matko, photoshop!

Chyba, że niewłaściwie interpretuję "dziwnie wyginające" się paski. Czyt: nie tak, jak powinny.
Zgłoś
Frantic69 2009-09-07, 23:04
Fajna to ona jest ale od tych cycków w dół.
Zgłoś
Acho 2009-09-08, 0:16
akurat paski mogą być wygięte od rozciągnięcia bluzki, lepszym dowodem na PSa są dziwne zaokrąglenia w tle z lewej strony między reką a cycem
Zgłoś
K................6 2009-09-08, 0:54
niech mi trochę odda!!!
Zgłoś
O................k 2009-09-08, 2:03 1
jedno jest pewne, photoshop czy nie, zerżnąłbym ją na szweda
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem