Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
sethia 2009-05-22, 10:12
jak się robi tatuaż to się chyba myśli o tym że w tym miejscu może się skóra rozciągnąć i już nie będzie tego samego efektu, ta ze słońcem wkoło pępka wygląda teraz jakby miała odbyt na brzuchu
Zgłoś
Gondone 2009-05-22, 10:45 5
ten brzuch przez jakis czas i tak bedzie zle wygladał,
a jak bedzie miała ochotę to zrobi sobie cover.
nie wiem w czym probblem.

to tak samo jak gadanie "jak tatuaz bedzie wyglądał na starej pomarszczonej skórze"
stara i pomarczona skóra i tak jest brzydka i akurat tatuaz tu ma niewielki wpływ :]
Zgłoś
R................x 2009-05-22, 10:46 2
A za co te dzieci siedzą?
Zgłoś
s................r 2009-05-22, 10:47
nie czaje ta klientka wytatuowała sobie 18 na twarzy bo taki numer ma jej chłop/mąź na koszulce? lol
Zgłoś
.................. 2009-05-22, 10:50
Rhox napisał/a:

A za co te dzieci siedzą?

Za rodziców.
Zgłoś
R................x 2009-05-22, 10:50 7
1 = A, 8 = H, 18 = AH, AH = Adolf Hitler
Zgłoś
Scarlet 2009-05-22, 10:56
szu napisał/a:

ten brzuch przez jakis czas i tak bedzie zle wygladał,
a jak bedzie miała ochotę to zrobi sobie cover.
nie wiem w czym probblem.

to tak samo jak gadanie "jak tatuaz bedzie wyglądał na starej pomarszczonej skórze"
stara i pomarczona skóra i tak jest brzydka i akurat tatuaz tu ma niewielki wpływ :]

poza tym po ciąży jak skóra się zejdzie może to wyglądać inaczej. z drugiej strony cover i tak by się przydał, bo coś blady ten tatuaż i źle wypełniony. gorsza sprawa z tym rozstępami :/

za to na ręce ma fajnie puszczone literki. chciałam tak samo ale ostatecznie poszło na plecy. niemniej na ręce bardzo mi się to podoba
Zgłoś
r................l 2009-05-22, 15:46
dobre te zdjęcia
Zgłoś
g................a 2009-05-22, 15:59 1
Patologia i to centralna. i co ?? te dzieciaki siedzą do 18 w pierdlu z matką ?? chore... pozatym co wyrosnie z takich ?? najprawdopodobniej to samo bo nie znają innych wzorców. Powinni tym cipom zabrac prawa rodzicielskie a dzieci do rodizn zastępczych.
Zgłoś
E................e 2009-05-22, 16:02
z tego co wiem w Polsce też jest takie więzienie dla matek które rodzą w więzieniu, dziecko jest z nimi do 3 lat, dalej albo rodzina albo dom dziecka
Zgłoś
Ąpisław 2009-05-23, 1:12 19
silesiaster napisał/a:

nie czaje ta klientka wytatuowała sobie 18 na twarzy bo taki numer ma jej chłop/mąź na koszulce? lol

Rhox napisał/a:

1 = A, 8 = H, 18 = AH, AH = Adolf Hitler

Możecie się śmiać, ale ta kobieta, zabiłaby Was bez mrugnięcia okiem. Należy ona do MS-18, jednej z podgrup Mara Salvatrucha (MS-13). Czym jest MS? Najbardziej popierdolony i bezwzględny gang świata. Chcesz do nich dołączyć? Nie ma problemu. Po pierwsze musisz pochodzić z Salwadoru, po drugie musisz pochodzić z Salwadoru, po trzecie MOŻESZ pochodzić z Gwatemali, Hondurasu lub Nikaragui. Jeszcze kilka faktów? 150 tysięcy żołnierzy. Trzęsą całą Ameryką - zarówno Północną jak i Południową. Ciała bez głów i członków podrzucają na schody policyjnych komend na obu kontynentach.

BTW - MS-18 to najbardziej bezwzględna komóra Mary. Nie wiem jakie to więzienie, ale w Salwadorze za SAM taki tatuaż, jaki ma ta kobieta, dostajesz 12 lat.

Czasem warto znać więzienne dziaranie. Jest bezpieczniej
Zgłoś
j................o 2009-05-23, 22:04
po wpisaniu w google ms-18 wyskoczylo mi takie cos

allegro.pl/item635310333_srebrny_medalik_ms_18_jubiler_eliza.htmlgallery

trzeba uwazac na mohery!
Zgłoś
Gondone 2009-05-26, 11:47 1
jaszczomp maltański napisał/a:

Możecie się śmiać, ale ta kobieta, zabiłaby Was bez mrugnięcia okiem. Należy ona do MS-18, jednej z podgrup Mara Salvatrucha (MS-13). Czym jest MS? Najbardziej popierdolony i bezwzględny gang świata. Chcesz do nich dołączyć? Nie ma problemu. Po pierwsze musisz pochodzić z Salwadoru, po drugie musisz pochodzić z Salwadoru, po trzecie MOŻESZ pochodzić z Gwatemali, Hondurasu lub Nikaragui. Jeszcze kilka faktów? 150 tysięcy żołnierzy. Trzęsą całą Ameryką - zarówno Północną jak i Południową. Ciała bez głów i członków podrzucają na schody policyjnych komend na obu kontynentach.

BTW - MS-18 to najbardziej bezwzględna komóra Mary. Nie wiem jakie to więzienie, ale w Salwadorze za SAM taki tatuaż, jaki ma ta kobieta, dostajesz 12 lat.

Czasem warto znać więzienne dziaranie. Jest bezpieczniej

mozesz podac jakies zrodło? cos do poczytania?
bo o tym MS-18 nic nie moge znaleźć, tylko o ""18th Street Gang", należącym do wszechpotężnej Mexican Mafia", z którym to ta cała Mara ma podobno wojne...
chetnie sie dowiem czegos wiecej.

edit:
a jednak trafilam na wzmiankę
dreamofarlequin.wordpress.com/2009/04/29/maras-crossing-borders-a-hist...

niemniej jednak czekam na wiecej
Zgłoś
Yaevinn 2011-11-15, 20:08
Trochę odkopuje temat ale ja znalazłem jeszcze coś takiego
990px.pl/index.php/2009/06/29/mara-brutalne-gangi-ameryki-srodkowej/
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem