Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
a jak bedzie miała ochotę to zrobi sobie cover.
nie wiem w czym probblem.
to tak samo jak gadanie "jak tatuaz bedzie wyglądał na starej pomarszczonej skórze"
stara i pomarczona skóra i tak jest brzydka i akurat tatuaz tu ma niewielki wpływ :]
ten brzuch przez jakis czas i tak bedzie zle wygladał,
a jak bedzie miała ochotę to zrobi sobie cover.
nie wiem w czym probblem.
to tak samo jak gadanie "jak tatuaz bedzie wyglądał na starej pomarszczonej skórze"
stara i pomarczona skóra i tak jest brzydka i akurat tatuaz tu ma niewielki wpływ :]
poza tym po ciąży jak skóra się zejdzie może to wyglądać inaczej. z drugiej strony cover i tak by się przydał, bo coś blady ten tatuaż i źle wypełniony. gorsza sprawa z tym rozstępami :/
za to na ręce ma fajnie puszczone literki. chciałam tak samo ale ostatecznie poszło na plecy. niemniej na ręce bardzo mi się to podoba
nie czaje ta klientka wytatuowała sobie 18 na twarzy bo taki numer ma jej chłop/mąź na koszulce? lol
1 = A, 8 = H, 18 = AH, AH = Adolf Hitler
Możecie się śmiać, ale ta kobieta, zabiłaby Was bez mrugnięcia okiem. Należy ona do MS-18, jednej z podgrup Mara Salvatrucha (MS-13). Czym jest MS? Najbardziej popierdolony i bezwzględny gang świata. Chcesz do nich dołączyć? Nie ma problemu. Po pierwsze musisz pochodzić z Salwadoru, po drugie musisz pochodzić z Salwadoru, po trzecie MOŻESZ pochodzić z Gwatemali, Hondurasu lub Nikaragui. Jeszcze kilka faktów? 150 tysięcy żołnierzy. Trzęsą całą Ameryką - zarówno Północną jak i Południową. Ciała bez głów i członków podrzucają na schody policyjnych komend na obu kontynentach.
BTW - MS-18 to najbardziej bezwzględna komóra Mary. Nie wiem jakie to więzienie, ale w Salwadorze za SAM taki tatuaż, jaki ma ta kobieta, dostajesz 12 lat.
Czasem warto znać więzienne dziaranie. Jest bezpieczniej
allegro.pl/item635310333_srebrny_medalik_ms_18_jubiler_eliza.htmlgallery
trzeba uwazac na mohery!
Możecie się śmiać, ale ta kobieta, zabiłaby Was bez mrugnięcia okiem. Należy ona do MS-18, jednej z podgrup Mara Salvatrucha (MS-13). Czym jest MS? Najbardziej popierdolony i bezwzględny gang świata. Chcesz do nich dołączyć? Nie ma problemu. Po pierwsze musisz pochodzić z Salwadoru, po drugie musisz pochodzić z Salwadoru, po trzecie MOŻESZ pochodzić z Gwatemali, Hondurasu lub Nikaragui. Jeszcze kilka faktów? 150 tysięcy żołnierzy. Trzęsą całą Ameryką - zarówno Północną jak i Południową. Ciała bez głów i członków podrzucają na schody policyjnych komend na obu kontynentach.
BTW - MS-18 to najbardziej bezwzględna komóra Mary. Nie wiem jakie to więzienie, ale w Salwadorze za SAM taki tatuaż, jaki ma ta kobieta, dostajesz 12 lat.
Czasem warto znać więzienne dziaranie. Jest bezpieczniej
mozesz podac jakies zrodło? cos do poczytania?
bo o tym MS-18 nic nie moge znaleźć, tylko o ""18th Street Gang", należącym do wszechpotężnej Mexican Mafia", z którym to ta cała Mara ma podobno wojne...
chetnie sie dowiem czegos wiecej.
edit:
a jednak trafilam na wzmiankę
dreamofarlequin.wordpress.com/2009/04/29/maras-crossing-borders-a-hist...
niemniej jednak czekam na wiecej
990px.pl/index.php/2009/06/29/mara-brutalne-gangi-ameryki-srodkowej/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów