Gangster Sunil Mann alias Tillu Tajpuriya został zabity we wtorek rano po tym, jak członkowie rywalizującego gangu zaatakowali go w zaostrzonym rygorze w Tihar's Mandoli. Mężczyzna miał na swoim ciele ponad 40 ran kłutych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gangster Sunil Mann alias Tillu Tajpuriya został zabity we wtorek rano po tym, jak członkowie rywalizującego gangu zaatakowali go w zaostrzonym rygorze w Tihar's Mandoli. Mężczyzna miał na swoim ciele ponad 40 ran kłutych.
No i bardzo dobrze, zagrody pootwierać, zabrać michę i niech się sami wyeliminują. Socjopatów mi nie szkoda.
I wszystkich powinni odstrzelić na dzień dobry publicznie. Dla reszty śmieci przykład a z rozstrzelanych i tak by pożytku już większego nie było dla społeczeństwa, ot darmozjady i problemy dla SW.
Przy tylu ranach zakażenia może dostać biedaczysko. Jeszcze umrze na sepse
O kurwa, niczym Cezar! Ciekawe który to Brutus...
„…w miejsce nakłuć wsadzić ząbki czosnku a całość natrzeć ulubionymi przyprawami. Następnie wsadzamy do lodówki na 3 godziny po czym wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200C na 90minut.”
40 to na samą mordę przyjął. Ale długo długo się trzyma jebany.
Myślę, że do tej pory go klepią.
40 to na samą mordę przyjął. Ale długo długo się trzyma jebany.
Myślę, że do tej pory go klepią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów