Gangster Sunil Mann alias Tillu Tajpuriya został zabity we wtorek rano po tym, jak członkowie rywalizującego gangu zaatakowali go w zaostrzonym rygorze w Tihar's Mandoli. Mężczyzna miał na swoim ciele ponad 40 ran kłutych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gangster Sunil Mann alias Tillu Tajpuriya został zabity we wtorek rano po tym, jak członkowie rywalizującego gangu zaatakowali go w zaostrzonym rygorze w Tihar's Mandoli. Mężczyzna miał na swoim ciele ponad 40 ran kłutych.
To miłe, że mógł poczuć się jak ofiara bandytów.
Bo do tej pory to on robił krzywdę innym.
Kurczę, nawet ciastka do kawy nie potrzebuję po tak pięknym filmiku.
SkoPio1 napisał/a:
To miłe, że mógł poczuć się jak ofiara bandytów.
Tomasz Komenda
programista4k napisał/a:
Tomasz Komenda
Czyli wg Ciebie, Tomasz Komenda był bandytą i słusznie siedział w pierdlu. Brawo o ty najmądrzejszy z mondrych
jak to jest półotworek a nie o zaostrzonym rygorze.
Czyli wg Ciebie, Tomasz Komenda był bandytą i słusznie siedział w pierdlu. Brawo o ty najmądrzejszy z mondrych
Bardziej mu chodzi o przykład że właśnie dlatego jakieś patole z celi nie powinni osądzać i rozliczać ludzi za coś. Zaraz wyjdzie że gośc w zasadzie tam trafił przez pomyłke
I wtedy przyszły chuligani z nożem Sunil Mann dłużej tego znieść nie może
W ogóle po chuj ich tam trzymać? Przecież to nawet jak wyjdzie to będzie dalej to robić tylko, że na wolności. Do wora i do jeziora a nie więzienie.
Zabili bandziora? Bardzo dobrze. A teraz każdy z nich powinien iść na szubienicę bo nie widzę szans by mogli się zresocjalizować i wrócić na łono społeczeństwa.
Ja naliczyłem 860 ran kłutych mogę się mylić o 800.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów