Bójka między współwięźniami w Wielkiej Brytanii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Łysy nie tylko w brazzers daje radę
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:
Okna bez krat?? Komórka?? Jednoosobowe prycze???Biurko?? Co kurwa??
Bo to kolonia letnia, chłopaki zakochali się w tej samej koleżance i rozwiązują w ten sposób swój chłopięcy problem.
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:
Okna bez krat?? Komórka?? Jednoosobowe prycze???Biurko?? Co kurwa??
Chłopie na netflixie jest seria najcięższe więzienia świata obejrzyj o więzieniu w Norwegii, oni tam mają lepiej niż 50% mieszkańców Polski, normalne pokoje, kuchnia polaczona z jadalnia jakieś ekspresy do kawy, salon, (tak jak byś kurwa MTV Cribs oglądał kiedyś u gwiazd ze stanów) na zakupy sobie chodzą do super marketu. To trzeba po prostu obejrzeć, bo słowami ciężko to opisać.
Budrys2000 napisał/a:
Brytyjskie więzienia lepsze, niż polskie akademiki w latach dziewięćdziesiątych.
W tym więzieniu są lepsze warunki niż w szpitalu gdzie mi nogę ucinali rok temu. Nie żartuję kurwa.
Chłopie na netflixie jest seria najcięższe więzienia świata obejrzyj o więzieniu w Norwegii, oni tam mają lepiej niż 50% mieszkańców Polski, normalne pokoje, kuchnia polaczona z jadalnia jakieś ekspresy do kawy, salon, (tak jak byś kurwa MTV Cribs oglądał kiedyś u gwiazd ze stanów) na zakupy sobie chodzą do super marketu. To trzeba po prostu obejrzeć, bo słowami ciężko to opisać.
W jednym dokumencie było że kolesie specjalnie do pierdla idą żeby se płytę nagrać. Bo darmowe studio w więzieniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów