Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie była inicjacja. Prawdziwa inicjacja na gangusa to przebicie do krzyża. Zresztą poczytaj o polskim gangu katolików
Ta muzyka w tle doczepiona czy tam poza kadrem jakiś szaman wygrywa plemienne melodyjki?
Swoją drogą bawi mnie jak więźniowie sobie wybierają które przestępstwa są złe a które ok.
Banda zjebanych hipokrytów. Nie no ten jest git bo zamordował kogoś, tamten spoko ziomek bo okrada domy a tutaj kolega haracze i wymuszenia a jak potrzeba to robi z ludzi kaleki do końca życia. O TEN! Tego kurwa zajebać bo babę zgwałcił! Bydlak! Bez honoru! Zabić skurwiela!
Podobnie mam jak w tv lecą jakieś programy o PL więzieniach i słucham jak taki patus jeden z drugim, co mają wyroki po naście do dożywocia, pierdolą mi o kodeksie honorowym, starej szkole i jak to młodzi nie mają zasad teraz. Kurwa kryminalista oceniający innego kryminalistę bo w inny sposób popełnił to samo przestępstwo...
A ja mimo, że moim największym złamaniem prawa było przekroczenie prędkości o 13 km/h to czuję różnicę między:
Pajacem który ukradł coś ze sklepu, kolesiem który siedzi za zioło (swoją drogą nie rozumiem jakim cudem jedna substancja nawet w Unii Europejskiej potrafi być dozwolona albo zakazana zależy od kraju), Kolesiem który odstrzelił kogoś z innego gangu (ryzyko zawodowe), a ćwokiem który dźgnął kobietę, bo ta broniła swojej torebki. W stanach w czasie prohibicji zwykły Smith mógł się napić tylko i wyłącznie jeżeli mafia ściągnęła alkohol albo wyprodukowała bimber w hurtowej ilości. Nikt nie kazał kupować, ale wszyscy się cieszyli jak się udało, więc sądzę, że nawet w takich szeregach kiedyś było więcej kultury i zasad niż teraz.
A ja mimo, że moim największym złamaniem prawa było przekroczenie prędkości o 13 km/h to czuję różnicę między:
Pajacem który ukradł coś ze sklepu, kolesiem który siedzi za zioło (swoją drogą nie rozumiem jakim cudem jedna substancja nawet w Unii Europejskiej potrafi być dozwolona albo zakazana zależy od kraju), Kolesiem który odstrzelił kogoś z innego gangu (ryzyko zawodowe), a ćwokiem który dźgnął kobietę, bo ta broniła swojej torebki. W stanach w czasie prohibicji zwykły Smith mógł się napić tylko i wyłącznie jeżeli mafia ściągnęła alkohol albo wyprodukowała bimber w hurtowej ilości. Nikt nie kazał kupować, ale wszyscy się cieszyli jak się udało, więc sądzę, że nawet w takich szeregach kiedyś było więcej kultury i zasad niż teraz.
Tyle tylko że pierze go taka sama banda pedofili, ćpunów, bandytów i morderców
Moja stara lepiej klepie schabowe niz ta banda cipek tego brudasa. Milion ciosow a koles nawet nos ma caly A później się dziwić że tam wolą kogoś zastrzelić niż dwie godziny kopać.
złamane żebra bardziej bolą niż łamany nos czy rozcięty łuk brwiowy
Kurwa. Karę wymierzają tak samo zjebane i spierdolone garusy jak on sam :v
tak jak angrywolf napisał
dokładnie to jest to. A nie pierdolenie, że pedofil za mało dostał, na złodzieja za dużo.
Moja stara lepiej klepie schabowe niz ta banda cipek tego brudasa. Milion ciosow a koles nawet nos ma caly A później się dziwić że tam wolą kogoś zastrzelić niż dwie godziny kopać.
d asilva stracili magiczna moc, brak butow
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów