Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja mimo, że moim największym złamaniem prawa było przekroczenie prędkości o 13 km/h to czuję różnicę między:
Pajacem który ukradł coś ze sklepu, kolesiem który siedzi za zioło (swoją drogą nie rozumiem jakim cudem jedna substancja nawet w Unii Europejskiej potrafi być dozwolona albo zakazana zależy od kraju), Kolesiem który odstrzelił kogoś z innego gangu (ryzyko zawodowe), a ćwokiem który dźgnął kobietę, bo ta broniła swojej torebki. W stanach w czasie prohibicji zwykły Smith mógł się napić tylko i wyłącznie jeżeli mafia ściągnęła alkohol albo wyprodukowała bimber w hurtowej ilości. Nikt nie kazał kupować, ale wszyscy się cieszyli jak się udało, więc sądzę, że nawet w takich szeregach kiedyś było więcej kultury i zasad niż teraz.
Bo w więzieniach jest pełno takich co siedzą za zioło albo ukradli coś ze sklepu...
Ja mówię kurwa o zawodowych złodziejach dla których to normalny zawód. O osobach które pozbawiają ciężko pracujących ludzi ich majątków bo sami są zbyt leniwi aby pracować a jednocześnie uważają się za lepszych od tych frajerów których kroją. Nie mówię o cieciu który zapierdoli coś ze spożywczego.
Dla mnie bez różnicy czy taki zwyrodnialec i degenerat z patologicznej rodziny okrada uczciwym ludziom domy, bije niewinnych ludzi na ulicy bo "tu wstaw dowolny powód", morduje albo gwałci jakąś pannę.
Dla nich to nagle wielka różnica, że ten wsadził chuja tamtej bez jej zgody ale jednocześnie wszyscy kurwa to jebane ameby mające w dupie wszelkie zasady społeczne.
Co ciekawe gwałciciel jest taki zły i w ogóle ale kumpel z celi obok co ma 15 lat za handel ludźmi, sutenerstwo, rozboje, pobicia, wymuszenia i kradzieże jest już spoko bo to nie on bezpośrednio wkładał swojego penisa do pochwy ofiary tylko on sprzedawał kobiety do burdeli więc jest gites.
Moja stara lepiej klepie schabowe niz ta banda cipek tego brudasa. Milion ciosow a koles nawet nos ma caly A później się dziwić że tam wolą kogoś zastrzelić niż dwie godziny kopać.
Jak go będą tak klepać codziennie to będzie większa kara niż jakby go ubili pierwszego dnia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów