18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Więzienne klapki
phrontch • 2019-01-18, 5:52
da SIlvy po raz kolejny wykazały się kreatywnością. Tym razem klapki, za pomocą których można spiłować kraty i uciec z więzienia

Zgłoś
zdun 2019-01-18, 7:59
spiłować można, ale chyba paznokcie
Zgłoś
mygyry 2019-01-18, 8:09 14
Jest tam jakaś różnica między więzieniem a ulicą?
Zgłoś
nowynick 2019-01-18, 8:31 1
klapki spierdolki...
Zgłoś
SirMajkel 2019-01-18, 9:33
ja nie wiem bo co oni trzymają przestępców w więzieniach, przecież tam jest bezprawie i nie ma praw człowieka, więc mogliby znaleźć skuteczniejsze metody walki z przestępczością.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
kuba6969masochista 2019-01-18, 13:36
zdun napisał/a:

spiłować można, ale chyba paznokcie

W końcu można kogoś zacytować
Zgłoś
Wiewór 2019-01-18, 13:44
Jeśli chodzi o sztukę spierdalania z więzienia i łamanie prawa to są geniuszami. Ciekawe za to, że proste wnioski jak przestrzegaj prawa do nich nie docierają?

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
flaszka 2019-01-18, 13:45 5
mygyry napisał/a:

Jest tam jakaś różnica między więzieniem a ulicą?

W więzieniu tam jest bezpieczniej tylko mniejsza swoboda ruchu
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-01-18, 19:43
Genialne w swej prostocie, piwo!
Zgłoś
LaChupacabra 2019-01-19, 1:10
Ciarki mnie przeszły jak zaczął geniusz to ciąć w stronę ręki.
Zgłoś
m1t 2019-01-19, 16:27
Szkoda,że nie wyjął klucza do miasta.

Przeciwieństwem ​wiedzy jest nie ​ignorancja, ale ​ułuda wiedzy nie​podważalnej.
Zgłoś
jbone 2019-01-20, 12:31
kurwa ludzie to nie są blaszki do spierdalania.oni w celi nie mogą mieć nic co mogłoby służyć za broń-te kawałki metalu są przemycane by po spiłowaniu zrobić z nich majcher idealny by wbić komuś w serce lub bronić się w pojedynkach gangów.
Zgłoś
Respektuj 2019-07-28, 18:24
i po co mu klapki w więzieniu? żeby ładnie wyglądał? dure to samo w sobie, pozwalają na takie cos to tak mają
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów