tak wiem zajebane z kwejka
tak wiem zajebane z kwejka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- ok 1000 metrów od monte jest szpital dziecięcy (ludwika) dzienna dawka jedzonka dla dzieci jest za 5,5 zł (z przetargu) - bez komentarza
- ok 5 000 metrów dalej czarni przy pomocy samorządu zrobili idmjp2.pl/ - koszt ok 40 mln zł, odbywają sie tam koncerty majki jeżowskiej i pana japy.
- wadowice za 25 mln zł samorząd odnowił kamiennice JPII (koszt zakupu kamiennicy w rynku w Krakowie - 10 mln, odnowienie od podstaw - 5 mln.
Nieletni mordercy i gwałciciele mają internaty, żarcie, edukację i dacze wypoczynkowe (koszt tej to ok 3 mln zł)
mowmszana.internetdsl.pl/glowna.htm
dziękuję do widzenia
jeszcze mi sie coś przypomniało - kto zna twórczość t kantora bedzie dumny
cricotekawbudowie.pl/pl
same kary jaie państwo zapłaciło firmom za niedbalstwo to 3 mln zł! koszt NIEWYOBRAŻALNY to b=udynek w centrum Krk kosmiczny. po co kórwa? kto się jara kantorem? 0,01 % ludzi.
Ps. fanatyków poprawnej polszczyzny pierdole - nie umiem pisać poprawnie.
Tych za alimenty i inne lekkie wykroczenia rzucić na szydełkowanie, niech dla biednych dzieci i bezdomnych szyją swetry i kleją buty. Proste, tanie i skuteczne a jak wiele pożytku by było.
Jakie to prawdziwe... W więzieniu Montelupich wykonywano kiedyś wyroki śmierci. Zawisł tam między innymi Władysław Mazurkiewicz. Teraz jest tam areszt śledczy, w którym jest lepsza opieka medyczna niż w szpitalu i lepsze jedzenie niż w niejednym polskim domu, w którym mieszkają uczciwi i ciężko pracujący ludzie. Dokąd zmierzasz, Polsko?
do UE
a) zapierdalać z łopatą kopiąc rowy/zapierdalać z łomem i rozbijać lód na drogach/zapierdalać z siekierą i karczować las
b) mieć rodzinkę, która będzie na tyle wspaniałomyślna, że ci będzie co tydzień słać paczki z jedzeniem i kasę na medyka
Dodam, że jak lubisz telewizję to musisz sam ją sobie skołować, a jak jesteś politykiem to masz możliwość korzystać z iPada.
Co do standardu więzień - hmm... wersja standard-budżetowy, rok budowy 1945-48, firma: Związek Radziecki Corporation, podwykonawcy: Wehrmacht/Luftwaffe/Kriegsmarine/Hitlerjugend, koszt budowy: ~700 padniętych z wykończenia aryjczyków.
I co? I działa ten system od 70lat i co ciekawe państwo nie dość, że zarabia, to jeszcze i kryminaliści przestają mieć ochotę na rozbój po skuwaniu lodu z dróg za pomocą łomów.
A, byłbym zapomniał - pościel, ręczniki, mydło itp. zdobywamy we własnym zakresie, bo państwo musi wydawać kasę na wojsko a nie na szumowiny
Na koniec wrzucam rosyjski obóz pracy: joemonster.org/art/21155/Z_wizyta_w_rosyjskim_obozie_pracy
Bardzo ciekawa instytucja, można śmiało powiedzieć, że są przystosowani na zombie apokalipsę:
-sami produkują tytoń dla papierosów
-sami sobie gotują
-sami sprzątają
-wytwarzają meble
-mają własny zespół muzyczny
-ściany są upstrzone cytatami (jest i Putin )
-codziennie śpiewają rano hymn (który jest zajebisty i podtrzymuje morale)
i tak dalej. Co jak co, ale Rosjanie system więziennictwa opanowali do perfekcji
Bo według Eurodisnaylandu bardziej humanitarna jest tolerancja dla:
-ćpunów
-pedałów i lesb
-ciapatych, cyganów, itp.
-złodziei
Jak tak dalej pójdzie, to wszystko się rozpierdoli.
Co więcej
- ok 1000 metrów od monte jest szpital dziecięcy (ludwika) dzienna dawka jedzonka dla dzieci jest za 5,5 zł (z przetargu) - bez komentarza
- ok 5 000 metrów dalej czarni przy pomocy samorządu zrobili idmjp2.pl/ - koszt ok 40 mln zł, odbywają sie tam koncerty majki jeżowskiej i pana japy.
- wadowice za 25 mln zł samorząd odnowił kamiennice JPII (koszt zakupu kamiennicy w rynku w Krakowie - 10 mln, odnowienie od podstaw - 5 mln.
Nieletni mordercy i gwałciciele mają internaty, żarcie, edukację i dacze wypoczynkowe (koszt tej to ok 3 mln zł)
mowmszana.internetdsl.pl/glowna.htm
dziękuję do widzenia
jeszcze mi sie coś przypomniało - kto zna twórczość t kantora bedzie dumny
cricotekawbudowie.pl/pl
same kary jaie państwo zapłaciło firmom za niedbalstwo to 3 mln zł! koszt NIEWYOBRAŻALNY to b=udynek w centrum Krk kosmiczny. po co kórwa? kto się jara kantorem? 0,01 % ludzi.
Ps. fanatyków poprawnej polszczyzny pierdole - nie umiem pisać poprawnie.
Racja. Grube pieniądze wyrzucane na niepotrzebne budynki, bo ktoś miał swoją zajawkę, za 5 jeszcze na lewo wzięło z tego dużą kasę.
PS: Twój post (mimo drobnych błędów - każdemu się zdarza) jest na przyzwoitym poziomie, ale jako że jestem zwolennikiem poprawnej polszczyzny, oraz wielkim przeciwnikiem niedbalstwa w j. polskim, szerzącego się analfabetyzmu i głupoty w internecie, serdeczne chuj Ci w dupę. Jak nie umiesz to wróć do szkoły i się naucz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów