📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co oznacza S.U.C.H.A.R ?
Socjalistyczna Uganda Chce Handlować Artykułami Rolniczymi
Socjalistyczna Uganda Chce Handlować Artykułami Rolniczymi
To znaczy, że zobaczyłeś demota, gdzie baba miała na sobie taką koszulke i udajesz, żeś dowcipny
thcm napisał/a:
Co oznacza skrót C. T. K. Z. G. G. ?
Co
To
Kurwa
Za
Gówno
Gimbusie
Wyruchali cię w tym gimnazjum, że masz taki uraz?
no ale tam brakuje jeszcze COOKING
@up Tobie tylko kuchnia w głowie
@ZoltySamoistnyCzlowiek
Dalej chodzisz do gimnazjum, że się przypierdalasz?? Tam jest pierdle, serdel, burdel.
W skrócie trzeba bić kurwy i złodzieji..
P.S Dziekuje Panu Ś.P Piłsudzkiemu za cytaty chociaż jemu by się teraz bardziej przydała trutka na martwe i i jego żone brzydie kaczątko
Dalej chodzisz do gimnazjum, że się przypierdalasz?? Tam jest pierdle, serdel, burdel.
W skrócie trzeba bić kurwy i złodzieji..
P.S Dziekuje Panu Ś.P Piłsudzkiemu za cytaty chociaż jemu by się teraz bardziej przydała trutka na martwe i i jego żone brzydie kaczątko
@ Linekk
kazdy sadol napisze "chociaz swoje miejsce zna", ja to pierdole, ona chociaz ladna jest..
@koles od niby najlepszego komentarza
wypierdalaj kretynie, naprawde zaniedlugo bedzie tak ze kazdym owladnie rzadza gigantycznego e-peena i beda jedynie komentarze "wypierdalaj z tym sucharem", lub "wypierdalaj gimbusie", jeszcze pewnie na dodatek masz 17 lat i jestes w liceum..
Jak juz kiedys pewny zacny uzytkownik ktorego nicku nie pamietam, napisal "Nie wchodze na nic poza sadisticem a lubie obejrzec czy zobaczyc cos ciekawego"
cd tych cytatatow i przewidywan, to odpowiem wam odrazu. Tak kurwa, jestem prorokiem i chuj
kazdy sadol napisze "chociaz swoje miejsce zna", ja to pierdole, ona chociaz ladna jest..
@koles od niby najlepszego komentarza
wypierdalaj kretynie, naprawde zaniedlugo bedzie tak ze kazdym owladnie rzadza gigantycznego e-peena i beda jedynie komentarze "wypierdalaj z tym sucharem", lub "wypierdalaj gimbusie", jeszcze pewnie na dodatek masz 17 lat i jestes w liceum..
Jak juz kiedys pewny zacny uzytkownik ktorego nicku nie pamietam, napisal "Nie wchodze na nic poza sadisticem a lubie obejrzec czy zobaczyc cos ciekawego"
cd tych cytatatow i przewidywan, to odpowiem wam odrazu. Tak kurwa, jestem prorokiem i chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów