Może znajdzie się kiedyś taki odważny kandydat z odpowiednim poparciem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby on naprawdę wystartował w wyborach miał by szansę, ale ja i tak zagłosowałbym na JKM
Też jestem zwolennikiem UPR/KNP, w każdym razie konserwatywnego liberalizmu. Problemem KNP jest niestety JKM, którego lubię i szanuję, ale niestety on odstrasza ludzi od głosowania na KNP, na dodatek większość mediów jest Mu wybitnie nieprzychylna. KNP i UPR potrzebują charyzmatycznych, młodych i prężnie działających przywódców. Polecam oglądać program Młodzież Kontra, pokazuje on, że KNP ma zaplecze z na prawdę mądrymi, inteligentnymi i świetnie merytorycznie przygotowanymi (w porównaniu do innych młodzieżówek) młodymi ludźmi, ich właśnie należałoby promować w mediach.
to musi być jakieś bardzo stare orędzie, albo jakiś fake - nasz prezydent przecież zgolił wąsy
@Moonlord
Poważnie? Tyle czasu chuja nie widziałem, że nawet nie wiedziałem. Masz jakąś fotkę czy coś? Zresztą jebać, jak to prawda to zaraz pędraka wygoogluję.
Edit: Faktycznie
Dobrze, że napisałeś bo mógłbym go przypadkiem na ulicy nie poznać i uszłoby mu płazem, ma u mnie wpierdol przecież.
Poważnie? Tyle czasu chuja nie widziałem, że nawet nie wiedziałem. Masz jakąś fotkę czy coś? Zresztą jebać, jak to prawda to zaraz pędraka wygoogluję.
Edit: Faktycznie
Dobrze, że napisałeś bo mógłbym go przypadkiem na ulicy nie poznać i uszłoby mu płazem, ma u mnie wpierdol przecież.
Piwo za ferdka kiepskiego.
Nie wiem czemu ma to służyć lub do czego nawoływać. Co jakiś czas ktoś wrzuca takie "wzniosłe" tematy, ale co to zmienia? I tak większość z was nic nie robi, tylko się wkurwia przed komputerkami, by za chwilę odreagować przy jakiejś strzelance. I tak w kółko...
Dobrze gada! Vodki mu polać!
@Jarema88 zwróć jednak uwagę, że JKM chce mieć 15% poparcie. Jak sam stwierdził wielokrotnie, zależy mu tylko na ludziach inteligentnych. Dodatkowo mówi, że to nie jemu ma zależeć na wygraniu wyborów, tylko wyborcom. Dlatego nie jest sztuczny, poprawny politycznie, dlatego nienawidzi poślęcia Grodzkiego, gejów(do homoseksualistów nic nie ma, różnice wszyscy znają). Polecam jego stronę http://korwin-mikke.pl/
Właśnie, Korwin sam nie raz mówił, że ma wyjebane na hajs bo ma za co żyć i mu nie zależy. Ja bym mu dał jakąś asteroidę na próbę i zobaczył jak mu pójdzie. Trzeba dać szansę każdemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów