Stereotyp Wikinga to wielki brodaty facet w hełmie z rogami i z toporem w garści. A jak było naprawdę? Dowiesz się oglądając ten film.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jeden z niewielu wartościowych "jutuberów". Trochę ma irytujący głos ale chociaż ciekawie gada.
Kiedy tak patrze w jego oczy zastanawiam się co on tam w życiu wąchał
no i czasem gada bez sensu: wikingowie jako prekursorzy wojny psychologicznej to troche absurd
no i czasem gada bez sensu: wikingowie jako prekursorzy wojny psychologicznej to troche absurd
Filmik kręcono w Warowni Jomsborg w Warszawie, jestem tam drużynnikiem i razem z chłopakami braliśmy udział w kręceniu tego odcinka. Zabawa była klawa a i ekipa kręcąca bardzo miła i skora do realizacji naszych pomysłów. Polecam wpaść na gród każdemu kto interesuje się tematem i ma możliwości dojazdu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów