Chodź sie karnąć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chodź sie karnąć
Pytanie do sadolowych expertów, czy maszyna po takim nurkowanu ma jeszcze szanse na hasanie ?
Jeśli tak to opiszcie w punktach co trzeba byłoby odjebać żeby tak się stało.
@up Myślę, że na dobry początek można by wezwać ekipę płetwonurków, żeby ją wyłowić.
-Ernest Hemingway
@Sinan Kiedyś utopiliśmy Malucha w stawie, wyciągnęliśmy, rozebraliśmy na części, wyczyściliśmy, nasmarowaliśmy, złożyliśmy i chodził jeszcze lepiej niż wcześniej. A do tego została nam kupa różnych przydatnych części, które ni chuja do niczego nie pasowały ;D
Póki wody nie zaciągnie to jest luz. Istotą sprawnego silnika spalinowego jest jego szczelność. Jakbyś wystawił dolot na zewnątrz, a silnik wsadził do wody to będzie on działać. Łodzie podwodne jakoś muszą się poruszać, co nie?
Caramon napisał/a:
@Sinan Kiedyś utopiliśmy Malucha w stawie, wyciągnęliśmy, rozebraliśmy na części, wyczyściliśmy, nasmarowaliśmy, złożyliśmy i chodził jeszcze lepiej niż wcześniej. A do tego została nam kupa różnych przydatnych części, które ni chuja do niczego nie pasowały ;D
poczuł smar po raz pierwszy od nowości to i chodził lepiej Też pamiętam jak z ojcem rozkręcałem malucha i skręcałem ponownie, mieliśmy od chuja miejsca więc jako tako wszystko rozłożone w kolejnych miejscach po kolejnych częściach danego elementu to i nawet spasowaliśmy te części co Wam ni chuja nie pasowały. A i potwierdzam, ten rzęch po przeczyszczeniu i smarowaniu jeszcze z 5 lat jeździł bez awarii, a teraz kupisz Teslę, zreperujesz coś to Ci zdalnie odepną możliwość ładowania bo komp przesłał info producentowi, że nie był serwisowany w ASO (autentyk). Może i te dzieciństwo w PRLu nie było takie sterylne ale jakie zajebiste
przeciez do komory spalania musi dochodzić powietrze-wiec i woda dojdzie.
Sinan napisał/a:
Pytanie do sadolowych expertów, czy maszyna po takim nurkowanu ma jeszcze szanse na hasanie ?
Najpierw trzeba taki motocykl wyłowić, od razu poszło dużo wody w motor, więc bardzo szybko zgasł - nie powinno się nic zatrzeć,
później wyciągnąć świece, filtr powietrza, wyssać całą wodę.
Jeśli korek oleju nie był do końca szczelny, to trzeba też spuścić olej i wymienić filtr.
O mocnym suszeniu i dmuchaniu sprężonym powietrzem to chyba nie muszę mówić?
@all Dziękuje bardzo za cenne wskazówki, ostatnio wjechałem... wpierdoliłem się Quadem w "kałużę" bez wcześniejszego rezonansu głębokości tej suki i wypierdoliłem się z nim ostro front flipem i prawie mi chuj utonął. Jest git ino się trocha wody napił, dzięki wam wiem co robić Szacunek!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów