Sepultura jakiej nie znacie Dobry synchron mają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za mało darcia ryja. Nie ma piwa.
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
Oj pamiętam jak się oglądało tą bajkę na VHS bo to była jedna z kilku które się tylko miało
Sepultura darcie ryja nic więcej.Metal darcie ryja nic więcej,jak to można muzyką nazwać?
Niegosław napisał/a:
Tak tylko Muzyka Klasyczna.bo bardziej ambitna jest tylko muzyka klasyczna?
Jedna z 3 rzeczy jakie lubię z Rosji
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Siedze, pije piwo otwarte jakoś w nocy, zagryzam jakąś usmażoną rybą. Chciało by się dodać sadistic budzi mnie .
@Cockball
Błąd. (Nie wiem który raz na sadolu już to pisze). To sprytnie zrobiony cover, obejrzyj sobie oficalny teledysk. A jak nie wiesz, jak wyglądają członkowie sepultury to spojrz na samego Pavarottiego (W video zreszta nazwany PaBarotti.). Zresztą wokal odstaje od Cavalery, a gitary w solo gubią parę dźwięków;p
Synchro zacne:D
Błąd. (Nie wiem który raz na sadolu już to pisze). To sprytnie zrobiony cover, obejrzyj sobie oficalny teledysk. A jak nie wiesz, jak wyglądają członkowie sepultury to spojrz na samego Pavarottiego (W video zreszta nazwany PaBarotti.). Zresztą wokal odstaje od Cavalery, a gitary w solo gubią parę dźwięków;p
Synchro zacne:D
"Pabbarotti & Friends: Roots Bloody Roots"
Cover niemieckiego zespołu J.B.O., a nie Pavarotti i zamknąć tam ryje wyżej.
Cover niemieckiego zespołu J.B.O., a nie Pavarotti i zamknąć tam ryje wyżej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów