📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
bercisko napisał/a:
??? bo nie widzę.
Flodzia tak bardzo szuka chuja do dupy, że nawet ogon wilka odczytała jako łapa drugiego wilka w dupie.
Głodnemu chleb na myśli
Misiek_KRK napisał/a:
Flodzia tak bardzo szuka chuja do dupy, że nawet ogon wilka odczytała jako łapa drugiego wilka w dupie.
Głodnemu chleb na myśli
Aaaaaaa, dzięki . Teraz widzę. Ja cały czas widziałem tylko ogon. Figlara z naszej Flodzi
Kurwa usuń w końcu to konto..
Zmarnowałem 6 minut gapiąc się na wilki i zastanawiając o co tu chodzi. Ja pierdolę.
bercisko napisał/a:
Aaaaaaa, dzięki . Teraz widzę. Ja cały czas widziałem tylko ogon. Figlara z naszej Flodzi
Flodzia robi lodzia.
mesjans napisał/a:
Zmarnowałem 6 minut gapiąc się na wilki i zastanawiając o co tu chodzi. Ja pierdolę.
Kurwa niezła rozkmine na floadzia zgotował
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów