Większości nie widziałem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tego ostatniego nie widziałem,dobre.....focha strzelil i se poszedł hehe
Może nie w temacie ale ide sie wysrać
1:20 Fake Było chyba w pogromcach mitów czy czymś takim, a twórcy sami sie przyznali, żę to fake.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jest kilka nowości, ale i kilka staroci... numer ze sznurówkami dobry
ok a o co kaman z tym frizbi ?
1:11 to był fejk pokazany nawet w pogromcach mitów
grzesiekpl88 napisał/a:
4:30
nie dość, że pies to jeszcze damski bokser... ja pier*ole
a mnie takie coś wkurwia, zajebała mu pierwsza, to czego się spodziewała? Że da jej buziaka? Po chuj się rwie na niego z łapami skoro wie, że jest słabsza. Bo facetowi nie wypada? A kobiecie wypada napierdalać po twarzy? Żeby nie było, jestem oczywiście przeciwko biciu kobiet. Ale gdyby na jej miejscu był koleś, to nie widziałbyś w tej sytuacji nic nadzwyczajnego. I jeszcze ten płacz na koniec, no kurwa litości. Powinna się liczyć z konsekwencjami tego co zrobiła.
4:25, made my day
kolego, chyba krótko masz internet
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów