Farciarz z Krasnodaru może już iść na front, limit szczęścia wyczerpany.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Farciarz z Krasnodaru może już iść na front, limit szczęścia wyczerpany.
gruby zmarnował potencjał a byłoby nagranie tygodnia...
gustowny dres przypuszczam że do prania...
gustowny dres przypuszczam że do prania...
Ma refleks jebany
Sztuczna inteligencja. Winda przeszukała internet i wyszło, że najczęściej wyszukiwana fraza w kacapowie to "kak zlamat ruku" Pomyślała: chyba potrafię zrobić coś takiego.
Jak widać to ruskie windy mają ten sam poziom bezpieczeństwa co windy chińskie
jestę ękspertę:
najbardziej prawdopodobna przyczyna ruszenia przy otwartych drzwiach to utrata cierności na kole ciernym, mniej prawdopodobne to ukręcony wał przekładni (ogólnie utrata połączenia kinematycznego koła ciernego i hamulca) a że przeciwwaga jest cięższa od pustej kabiny to pociągnęła kabinę do góry. tą wersję uprawdopodabnia przyśpieszanie kabiny.
najbardziej prawdopodobna przyczyna ruszenia przy otwartych drzwiach to utrata cierności na kole ciernym, mniej prawdopodobne to ukręcony wał przekładni (ogólnie utrata połączenia kinematycznego koła ciernego i hamulca) a że przeciwwaga jest cięższa od pustej kabiny to pociągnęła kabinę do góry. tą wersję uprawdopodabnia przyśpieszanie kabiny.
A mógł pojechać windą do nieba....
Ja się pytam! Jak kraj sowiecki funkcjonuje? Jak to możliwe ze przy ich głupocie, prostactwie i zacofaniu umysłowemu, ten sowiecki ciemnogród funkcjonuje jakoś. Bloki jak z gówna, wymiocin, potłuczonych butelkach po wódce i gliny klejone, windy same ruszają, lady sieją postrach. Czołgi na froncie nie działają, rekrutują na wojnę starców i inwalidów. Jak to kurwa możliwe że sami się nie zniszczyli?
baronturbina napisał/a:
Ja się pytam! Jak kraj sowiecki funkcjonuje? Jak to możliwe ze przy ich głupocie, prostactwie i zacofaniu umysłowemu, ten sowiecki ciemnogród funkcjonuje jakoś. Bloki jak z gówna, wymiocin, potłuczonych butelkach po wódce i gliny klejone, windy same ruszają, lady sieją postrach. Czołgi na froncie nie działają, rekrutują na wojnę starców i inwalidów. Jak to kurwa możliwe że sami się nie zniszczyli?
To alkohol. W każdej postaci.
Hehe a drzwi się zamknęły lecz łba dociąć okazji nie miały.
Muzyka 10/10. Klimat także.
To jest idealnie zwizualizowana moja dziecięca paranoja z dzieciństwa. Rodzice twierdzili, że to niemożliwe, co się młody boisz itp...
A tu proszę...
A tu proszę...
UrlichUrwich napisał/a:
To jest idealnie zwizualizowana moja dziecięca paranoja z dzieciństwa. Rodzice twierdzili, że to niemożliwe, co się młody boisz itp...
A tu proszę...
Przybijam piateczke.Zawsze wydawało mi się to przerażające, a za dzieciaka zdarzało się zaciąć w windzie i trzeba było czasami wyczolgiwać się na półpiętrze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów