Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Parę lat temu robiłem na budowie i 3/4 brygady to byli dłużnicy na chwilówkach i mandatach oraz byli skazańcy (robota przy zamówieniach publicznych). I nie potrafili zrozumieć tego, że dług można sprzedać tylko zawsze szli w zaparte. A nasze Państwo miało dla nich tylko zasiłki i mieszkania socjalne, poniewać robili na czarno za 3000zł miesięcznie to nic nie szło z nimi zrobić. Takie właśnie kwiatki nasz kraj choduje masowo.
to było i nie wróci więcej...
Parę lat temu robiłem na budowie i 3/4 brygady to byli dłużnicy na chwilówkach i mandatach oraz byli skazańcy (robota przy zamówieniach publicznych). I nie potrafili zrozumieć tego, że dług można sprzedać tylko zawsze szli w zaparte. A nasze Państwo miało dla nich tylko zasiłki i mieszkania socjalne, poniewać robili na czarno za 3000zł miesięcznie to nic nie szło z nimi zrobić. Takie właśnie kwiatki nasz kraj choduje masowo.
Szczególnie E sądy kurestwo pozwalające na dymanie ludzi przez oszustów .. chcieli mnie zrobić na 800 ale kurwi pogoniłem
up to ciekawe jak mozna sprzedac dlug jesli jest rodo i nie moga sobie zarzadzac danymi, ktore sa chronione.
Łał, po prostu łał.
Ty weź kurwa uciekaj z kraju bo dopadnie cię seryjny samobójca. Odkryłeś sposób na unikanie spłaty długów.
Przykre, że masz prawa wyborcze.
up to ciekawe jak mozna sprzedac dlug jesli jest rodo i nie moga sobie zarzadzac danymi, ktore sa chronione.
Artykuł 23 z ustawy o ochronie danych osobowych z 1997 roku nadal obowiązuję. Także wierzyciele mogą publikować dane dłużników. RODO nie ma tu do rzeczy. Zaciągnąłeś dług to lepiej uważaj.
Łał, po prostu łał.
Ty weź kurwa uciekaj z kraju bo dopadnie cię seryjny samobójca. Odkryłeś sposób na unikanie spłaty długów.
Przykre, że masz prawa wyborcze.
I tak, i nie. Według PUODO tracisz to prawo w momencie zalegania ze spłatą długu. Także dopóki spłacasz to nie mogą sprzedać Twojego długu. Także w tym przypadku zachowałeś się jak zwykły troll atakując gościa, który tylko szuka porady prawnej
Artykuł 23 z ustawy o ochronie danych osobowych z 1997 roku nadal obowiązuję. Także wierzyciele mogą publikować dane dłużników. RODO nie ma tu do rzeczy. Zaciągnąłeś dług to lepiej uważaj.
I tak, i nie. Według PUODO tracisz to prawo w momencie zalegania ze spłatą długu. Także dopóki spłacasz to nie mogą sprzedać Twojego długu. Także w tym przypadku zachowałeś się jak zwykły troll atakując gościa, który tylko szuka porady prawnej
Ja nie mówię o osobach spłacających na bieżąco swoje zadłużenia według ustalonych warunków, określonych w podpisanym regulaminie...
Ja nie mówię o osobach spłacających na bieżąco swoje zadłużenia według ustalonych warunków, określonych w podpisanym regulaminie...
Przestań się tłumaczyć bo bardziej się pogrążasz. nwonigers do którego wypowiedzi się odniosłeś nie rozgraniczał dłużników ze względu na to czy spłacają,
a Ty i tak pojechałeś po nim. Dlatego napisałem "i tak i nie". Także RODO działa w tej sprawie, ale tylko do pewnego momentu (czyli braku terminowej spłaty długu).
dług można sprzedać tylko zawsze szli w zaparte
Jak się okazało po ostatnim upadku firmy windykacyjnej, handluje się najczęściej długami przeterminowanymi.
Inna sprawa e-sądy. Ktoś wysyła do tego ""urzędu" informację, że ktoś jest dłużnikiem. Sąd następnie wysyła do rzekomego dłużnika informacje o rozpoczęciu procedury sądowej, od której może się odwołać w ciągu 14 dni roboczych. Jak nie zdąży, albo znajdzie awizo z poczty po czasie, to skurwiały e-sąd przyklepuje wyrok nie analizując dokumentów.
Uważam, że długi trzeba spłacać, ale w Polsce na windykacji nawet niektórzy komornicy robili grube wały.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów