📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Jaja ściska od samego oglądania.
w tym roku sporo osób poległo
stuff.co.nz/world/europe/9901722/Wingsuit-crash-details-revealed
stuff.co.nz/world/europe/9901722/Wingsuit-crash-details-revealed
Jakbym kiedyś miał jakąś śmiertelną chorobę i wiedział, że wkrótce umrę, to bym chętnie spróbował czegoś takiego
nie rozjebal sie nie ma co ogladac,zmarnowana minuta zycia
a filmiku gdzie sie rozjebuje ni ma kto dodac
a filmiku gdzie sie rozjebuje ni ma kto dodac
@up
"zmarnowana minuta życia"
kurwa to chyba była ta minuta, w której Cie matka przez chwile kochała a potem zostawiła w oknie życia
"zmarnowana minuta życia"
kurwa to chyba była ta minuta, w której Cie matka przez chwile kochała a potem zostawiła w oknie życia
Adrenalina rozerwałaby mi odbyt, od samego patrzenia dupa boli. Nie jestem pedałem
A jak się tym ląduje?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów