Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz rację, chłopcze.
Nie martw się, ty też kiedyś zaruchasz , na wszystko jest czas
Każdy kto nie rucha, tak pisze
kolczyki na cyckach są paskudne ;/ jeszcze jakby miała taki w nosie, co krowy mają to bym powiedział, że z jakiegoś gospodarstwa spierdoliła
Jak nie lubisz bab to w dupę je ruchaj. Natury nie oszukujesz a swoje pedalstwo nakarmisz
Ruchał ktoś z was takiego ryżego bladego paszczura z zielonymi żyłami na cycach?
Bo jestem ciekaw czy rzyga się przed czy po
Następny kurwa. Jak nie lubisz bab to w dupę je ruchaj. Natury nie oszukujesz a swoje pedalstwo nakarmisz
Tfu... Brzydka, gruba, z obwisłymi cyckami i przekłutymi sutkami, ale tym co walą gruchę ona się podoba. Piwa nie będzie za tę paskudę...
I kolejny frajer. Jak nie lubisz bab to w dupę je ruchaj. Natury nie oszukujesz a swoje pedalstwo nakarmisz
Sex ma być przyjemnością, więc dziewczyna ma być ładna i zadbana (to takie minimum). Jeśli gustujesz w pasztetach lub nie stać Cię na więcej to już Twój problem.
I nie mierz innych swoją miarką
Krowa ma zwisle cycki, przekute suty, brzydki ryj, zalana tłuszczem, wiec dla mnie odpada jako ruchable. Czy dlatego jestem stulejarzem? Nie wydaje mje się...
A moze jestem stulejarzem, bo nie ruchalbym czegokolwiek co nie szczeka i na drzewo nie ucieka?
Kiedyś jeden artysta rzekł:
„Nie znalazłem chuja w śmieciach zeby wkładać w byle jaka proce”.
Polecam stulejarze
A z ruchaniem brzydkich bab jest jak z samochodami - jak Cie nie stać na Ferrari, to probujesz ludziom wmówić, ze stary trup tez jest super. najlepsi są ci, którzy jeżdżą starym trupem, obklejają go naklejkami i twierdza ze jeżdżą klasykiem i każą sie nazywać koneserem
Tak samo jest z ruchaniem brzydkich bab - to ze ubierzesz ja w fajna kiecke, zrobisz kolczyk w pizdzie nie sprawi, ze bedzie 10/10
Największymi stulejarzami są ci, którzy wyzywają od gejów tych, którzy mają inny gust i im się jakaś laska nie podoba. Tak krasnal_hałabała, dudidudi, WeedLover i każdy kto piwkuje wasze niedorozwinięte komentarze - to nie tych których wyzywacie są stulejarzami, tylko wy
Już się tak nie tłumacz i nie pogrążaj, widać w coś trafiłem skoro memik wywołał u ciebie aż taki ból tyłka, pamiętaj że zanim przyjdzie chłopak powinieneś posmarować wazeliną.
Raczej niewyżyty desperat, który wsadzi w co popadnie, bo za dużo okazji w życiu nie ma. Kurwa śliniący się do tej lochy stulejarze, nie poniżajcie się. To świadczy jak chujowi jesteście, skoro takie gówno was zadowala.
Masz rację, chłopcze.
Oj panowie, nikt nie ocenia tutaj waszego homoseksualizmu biorąc pod uwagę jak się tutaj nawzajem bronicie to przypuszczam że coś musi was łączyć. To już brązowe gody?
On już ruchał ale spoonsa.
Już się tak nie tłumacz i nie pogrążaj, widać w coś trafiłem skoro memik wywołał u ciebie aż taki ból tyłka, pamiętaj że zanim przyjdzie chłopak powinieneś posmarować wazeliną.
Zwyczajnie stwierdzam fakty o takich ja ty - prawdziwych stulejarzach. Ten twój obrazek mam zwyczajnie w dupie, bo mnie nawet bezpośrednio nie dotyczy.
Oj panowie, nikt nie ocenia tutaj waszego homoseksualizmu biorąc pod uwagę jak się tutaj nawzajem bronicie to przypuszczam że coś musi was łączyć. To już brązowe gody?
Skończ robić z siebie debila.
Modelek się kurwa zachciewa... normalna, zdrowa dziewczyna a i tak kręcą tymi marudnymi ryjami bo za gruba, bo cyce nie takie... no nie wyczymie.
Zwyczajnie stwierdzam fakty o takich ja ty - prawdziwych stulejarzach. Ten twój obrazek mam zwyczajnie w dupie, bo mnie nawet bezpośrednio nie dotyczy.
Skończ robić z siebie debila.
Tak, tak, tak sobie tłumacz. Sadoli oszukasz, mamę oszukasz, znajomych oszukasz ale siebie sam nie oszukuj.
Tradycyjnie
Nie pierdolcie, zacna świnia, skowyrne cycki.
skowyrne ? tylko z tym mi sie kojarzy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów