📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
kolczyki na cyckach są paskudne ;/ jeszcze jakby miała taki w nosie, co krowy mają to bym powiedział, że z jakiegoś gospodarstwa spierdoliła
Tfu... Brzydka, gruba, z obwisłymi cyckami i przekłutymi sutkami, ale tym co walą gruchę ona się podoba. Piwa nie będzie za tę paskudę...
Wszystko by było ok, tylko nie te paskudne kolczyki . Tak szpecić...
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Mnie tam podniecają takie naturalne, trochę pulchne świnie.
wujekslepy napisał/a:
kolczyki na cyckach są paskudne ;/ jeszcze jakby miała taki w nosie, co krowy mają to bym powiedział, że z jakiegoś gospodarstwa spierdoliła
Tradycyjnie
Nie pierdolcie, zacna świnia, skowyrne cycki.
Są cycki jest piwo ..
Kolega mówi,że fajnie zapętlone jest,choć może dziwnie to brzmi
wujekslepy napisał/a:
Salieri16000 napisał/a:
Tfu... Brzydka, gruba, z obwisłymi cyckami i przekłutymi sutkami, ale tym co walą gruchę ona się podoba. Piwa nie będzie za tę paskudę...
nie posrajcie sie stulejarze jakby wam wzięła do japy albo między te doje to zaraz mordy byście pozamykali
Zdrowe dziewczę. Od razu humor mi się poprawił.
Największymi stulejarzami są ci, którzy wyzywają od gejów tych, którzy mają inny gust i im się jakaś laska nie podoba. Tak krasnal_hałabała, dudidudi, WeedLover i każdy kto piwkuje wasze niedorozwinięte komentarze - to nie tych których wyzywacie są stulejarzami, tylko wy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów