📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i wejs tu kurwa bądź bezpieczny ? jak nie czarni to kurwa znowu te zjeby na hulajnogach
Wiele lat myślałem że to rowerzyści są zakałą dróg a potem pojawiły się hulajnogi które nie mają żadnych przepisów.
Te hulajnogi to jets pojebany pomysł, nie nadaje się to do jazdy na chodniku, bo nie każdy ma IQ na większym poziomie niż 60.
Na trasach rowerowych ok, ale nie wszędzie są, na ulicę tych zjebow bym nigdy nie dopuścił, chyba że musieliby mieć obowiązkowe OC i jakieś testy...
Na trasach rowerowych ok, ale nie wszędzie są, na ulicę tych zjebow bym nigdy nie dopuścił, chyba że musieliby mieć obowiązkowe OC i jakieś testy...
Kiedyś facet to był facet. Wiedział co to honor i potrafił wziąć na klatę przewinienie. Teraz mamy pokolenie tiktokowych ameb, które jeszcze zrobią z tego rolkę na insta, jacy to są zajebiści, bo potrącili dzieciaka i spierdolili.
ucieczka? niby przed czym mikal uciekac. on ma poprostu wyjebane na przechodnich
Gówniak się nauczy nie wybiegać zza murka.
Ta lekcja mu uratuje życie, gdy ulicą będzie jechać ciężarówka.
Ta lekcja mu uratuje życie, gdy ulicą będzie jechać ciężarówka.
Oboje powinni wpierdol dostać. Hulajnogista za sam fakt, że jeździ tym gównem. Gdziekolwiek. To nieistotne.
Gówniak za wybieganie zza rogu bez uwagi.
Gówniak w sumie nauczkę dostał, ale ten fjut na chulajnodze nie cierpi. I ten drugi też tak bez szwanku... No niefajny film.
Gówniak za wybieganie zza rogu bez uwagi.
Gówniak w sumie nauczkę dostał, ale ten fjut na chulajnodze nie cierpi. I ten drugi też tak bez szwanku... No niefajny film.
Wyjcio napisał/a:
Te hulajnogi to jets pojebany pomysł, nie nadaje się to do jazdy na chodniku, bo nie każdy ma IQ na większym poziomie niż 60.
hulajnogi nie są pojebanym pomysłem, ale pojebane jest to, że dostęp do nich ma każdy kurzy móżdżek. Chciałbym aby popieli hulajnogi pod kartę motorowerową lub kategorię prawa jazdy (bądź jakieś inne uprawnienia do kierowania takim pojazdem). hulajnogi na drodze przeszkadzają mi zdecydowanie mniej od rowerzystów o ile ich posiadacze mają coś w głowie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów