cieplejszy wieje wiatr
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Życie jest piękne, a miłość najbardziej Dbajcie o siebie ludzie Nie bójcie się śmierci ani niczego, nie dajcie się niczym zastraszyć, najważniejsze jest poświęcenie się dla drugiej osoby, którą kochamy Do zobaczenia ludzie kochani
Nie ma nic gorszego niż hand job robiony przez dziewczynę, własna ręka jest najlepsza! Laski mogą robić lody i dawać dupy, ale samogwałt to samogwałt! i basta!
Jeszcze z doświadczenia dodam, że jak laska robi hand job to ma opory przed lodami, unikajcie takie....zwłaszcza wiosną
I nie mylcie seksu z miłością, bo jest tylko jej uzupełnieniem.
Jeszcze z doświadczenia dodam, że jak laska robi hand job to ma opory przed lodami, unikajcie takie....zwłaszcza wiosną
I nie mylcie seksu z miłością, bo jest tylko jej uzupełnieniem.
Koles szybki, chodz i tak nie to co polowa sadoli
Juz niedlugo to bedzie pewnie normalne...i to przez pedalow.
Juz niedlugo to bedzie pewnie normalne...i to przez pedalow.
wiosna idzie ,2019
Przecież to filmik z czasów kiedy dane między telefonami się przez irde wysyłało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów