📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
miażdży mnie ogólnie poziom intelektualny tego programu
„Hitler miał słuszną ideę, po prostu nie wykorzystał swoich możliwości!"B. Hicks
ticorr napisał/a:
@up
tia... bo w programach ROZRYWKOWYCH powinno się dywagować o filozofii hellenistycznej...
no jak to cię bawi to nie mam pytań, miliony amerykańców i ty nie mogą się mylić
Oszczerca napisał/a:
no jak to cię bawi to nie mam pytań, miliony amerykańców i ty nie mogą się mylić
Mnie to bawi
Oszczerca napisał/a:
Miliony amerykanów nie popierdają też morderstw i kradzieży... ale pewnie wg ciebie tkwią w błędzie... bo to amerykanie...
weź wyluzuj...
Hahaha...yy..ale o co chodzi ?
Program sam w sobie jest ok, nawet chętnie bym wziął w czymś takim udział. Ale w polskiej wersji komentatorzy to takie jebane suchary, że głowa mała. Przez to się oglądać nie da. Dobrze, że tutaj obce głosy.
Oszczerca napisał/a:
i mnie
Mnie też bawi. Jestem sprawny fizycznie, ale z pewnością miałbym problemy z pokonaniem co niektórych przeszkód.
miażdży mnie ogólnie poziom intelektualny tego programu
ticorr napisał/a:
@up
tia... bo w programach ROZRYWKOWYCH powinno się dywagować o filozofii hellenistycznej...
Oszczerca napisał/a:
@Oszczerca
Twój nick mówi sam za siebie. Ty po prostu z natury lubisz rzucać gównem we wszystko. Amerykanie jacy są, każdy wie, ale trzeba przyznać, że potrafią się z siebie śmiać i dobrze przy tym bawić. Program jest zajebisty i oglądam go z wielką przyjemnością, bo ja z natury lubię się pośmiać ze wszystkiego. Ot taki pojebany jestem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów