Niech mi ktoś powie że kobiety nie są odklejone
Jakie kobiety tam jest tylko tępa zmywarka drogi kolego
Co za tępa dzida... Ona serio myślała, że jak założyła okulary to się magicznie przeniosła do świata wirtualnego, czy ki chuj?
A ty miałeś kiedyś chociaż takiego htc na głowie? Bo ja mam i jako doświadczony gracz absolutnie mnie nie dziwi że ludzie którzy w ogóle nie grają w gry (co dopiero kurwa virtualna rzeczywistość) tak odpierdalają kiedy mają coś takiego pierwszy raz na głowie. Samo to że osoby zakładające im ten VR dosłownie robią to z zamiarem pośmiania się z nich bo ustawia się przestrzeń gry i odległość kontrolera od tej przestrzeni tak żeby pokazywał Ci ścianę na ryju jak jesteś za blisko i zgadnij co..? Te opcje można wyłączyć. Jak mówiłem, filmy tego typu są efektem skurwysyństwa właściciela sprzętu i tyle, ofiara niczym tu nie zawiniła mimo że akurat to kobieta.
A ty miałeś kiedyś chociaż takiego htc na głowie? Bo ja mam i jako doświadczony gracz absolutnie mnie nie dziwi że ludzie którzy w ogóle nie grają w gry (co dopiero kurwa virtualna rzeczywistość) tak odpierdalają kiedy mają coś takiego pierwszy raz na głowie. Samo to że osoby zakładające im ten VR dosłownie robią to z zamiarem pośmiania się z nich bo ustawia się przestrzeń gry i odległość kontrolera od tej przestrzeni tak żeby pokazywał Ci ścianę na ryju jak jesteś za blisko i zgadnij co..? Te opcje można wyłączyć. Jak mówiłem, filmy tego typu są efektem skurwysyństwa właściciela sprzętu i tyle, ofiara niczym tu nie zawiniła mimo że akurat to kobieta.
Pierdolisz. Też to gówno mam, i nie wiem jakim zjebem trzeba być żeby zapierdalac z tym po chacie zapominając że jesteś w domu i skupiać się na grze. Idiotka i tyle.
Pierdolisz. Też to gówno mam, i nie wiem jakim zjebem trzeba być żeby zapierdalac z tym po chacie zapominając że jesteś w domu i skupiać się na grze. Idiotka i tyle.
Jak stwierdziłem. Ty jesteś graczem, ja jestem graczem ale są ludzie którzy widzą takie rzeczy pierwszy raz na oczy. Daj pięcioletniemu dziecku które w życiu nie siedziało w aucie kierować pojazdem, ono się rozjebie i miej do niego pretensje że jest zjebane i idiotyczne bo ty masz i umiesz się tym posługiwać a ono nie.. To jest dosłownie ta sama sytuacja. Jest przedmiot którym nie umiesz się posługiwać a ktoś tak, używasz go niewłaściwie bo nie masz z tym doświadczenia i nie dostałeś instrukcji a ktoś z przynajmniej kilkugodzinnym doświadczeniem ciśnie Cię od zjebów bo on potrafi a ty nie.
LOGICZNE.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów