📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
wygląda na miłego swoją drogą w moim technikum jest podobny agent, może nie wystawia wirtualnych pał, ale ma inne równie pojebane pierdolnięcia, ale trzeba przyznać że swojego przedmiotu (historii) to on umie uczyć
i tak pewnie będzie musiał ich jakoś przepuścić jeżeli są zjebami
więc tylko sobie roboty dokłada
więc tylko sobie roboty dokłada
nagrywane zeszytem -.-?
Ja pierdole... Co to musiała być za zawodówa... Kurwa wzoru na przyspieszenie i na prędkość nie umieć...
Widze że nie zrozumieliście tego filmiku... Koleś który jest "pytany" nie jest obecny na lekcji...
@Up
Bardzo dziękuję za wyjaśnienie skopiowałem twój nick do schowka, jak nie będę wiedział jak żyć zwrócę się o pomoc
Dziękuję, pozdrawiam
Bardzo dziękuję za wyjaśnienie skopiowałem twój nick do schowka, jak nie będę wiedział jak żyć zwrócę się o pomoc
Dziękuję, pozdrawiam
No to robimy zakłady: zawodówka, technikum, liceum profilowane... czy może LO?
szebek przyznaj się do jakiej szkoły chodziłeś?
szebek przyznaj się do jakiej szkoły chodziłeś?
@Salomon69
I ja skopiuje twój żeby pamiętać by tłumaczyć ci wszystko dokładnie bez pomijania ważnych szczegółów.
I ja skopiuje twój żeby pamiętać by tłumaczyć ci wszystko dokładnie bez pomijania ważnych szczegółów.
@DUST DEVIL
zgaduje: pewnie technikum, możliwe że nr 1, gdzieś na Śląsku.
zgaduje: pewnie technikum, możliwe że nr 1, gdzieś na Śląsku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów