📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zgrabne dziewuszki marnują swoje wdzięki na pchanie fotela z nerdem, świat się kończy
Tylko ,,free software"!!!
Mają fantazję
Takie fajne widoki ma obok siebie a ten tym czasem w google glassy sie lampi... jprd
Ona pcha fotel, a ja bym pchał ją Ot takie moje przemyślenie
ach te łady
ustawione jak wybory w rosji
Jak za mocne to na harda ;p
Conscribo napisał/a:
Zgrabne dziewuszki marnują swoje wdzięki na pchanie fotela z nerdem, świat się kończy
Oj tam, na bank to siostra
Nadjeżdżającego samochodu nie widziała mimo że nie miała oksów vr tylko przeciwsłoneczne. Ciekawe czy zobaczyłaby jak wchodzę swoim kutachem w jej cipsko albo dupę
Przede wszystkim to trzeba mieć tego kutacha, a ty masz co najwyżej kutaska
No i się wydało kim jesteś
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów