Prawdziwy muzyk:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Mama będzie dumna...
męcząca ta gra cholera
Jaki ciotowaty wyraz twarzy goscia z młotem...
Nie ma to jak zniszczyć pianino który dawniej kosztował maaaaajątek xD
Szkoda, że tej siekiery (młota) na te gołe stopy sobie nie upuścił... chociaż pomysł ze struną też mi się podoba.
Dno.
powinien stracić za to słuch
ja pierdole, co w tym smiesznego. humor chujowy niczym w ostatnich czesciach american pie. samochod by rozjebal to bym sie smial. ale na chuj instrumenty rozpierdalac.
oooo. albo lepiej. pierdolnalby siekiera kumpla, bylby hard i wszyscy hepi!
oooo. albo lepiej. pierdolnalby siekiera kumpla, bylby hard i wszyscy hepi!
Bez młota to ku**a nie robota
A teraz wystawie sobie piwka:
Wystawiono w chuj piw(a): ~Cthulhu, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063
A teraz wystawie sobie piwka:
Wystawiono w chuj piw(a): ~Cthulhu, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063, Jangcy, Trollolol, evalor, Lew, lesiot, lg21, Gwiazdormma, nierobca, Hazard, Basika063
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów