Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najciekawsze jest to, że Max kolonko 8 lat temu dał filmik Chińczycy i wirus coś tam coś i mówił, że przed 2030 roku będzie wirus od Chińczyków (jest) i zginie kilka tysięcy ludzi na całym świecie w ciągu 6 miesięcy. A czytał jakieś akta czy coś i było tam tak napisane wszystko było jest i będzie planowane nawet te jebane choroby itp
Ja natomiast czytałem kiedyś o jakimiś "proroku", który mówił, że z Chin wyjdzie okropna zaraza, która z początku będzie ukrywana i negowana. Ofiary w ludziach, jak i sama jej potęga zaniżana i umniejszana celowo do czasu, kiedy Chiny oficjalnie przyznają, że jest problem i to ogromny. Wtedy społeczność międzynarodowa będzie starała się pomóc, ale nic nie zdziałają. Czytałem to na grubo przed całą tą aferą z wirusem, a fakty skojarzyłem dopóki na liveleak'u jakiś chiński użytkownik nie wrzucił linka z filmami co się rzeczywiście dzieje w mieście "Zero", krematoria chodzące 24h/dobę, całe rodziny martwe w mieszkaniach, szwadrony z bronią na ulicy w strojach epidemiologicznych, odcięte miasta, a potem doszedł jeszcze ten chiński miliarder, który podał te bardziej prawdopodobne dane zakażonych/zgonów.
Dalej pisało o innych rzeczach, które się wydarzą, ale nie przykułem uwagi, bo odbierałem to jako ciekawostkę.
Ogólnie 2020 rok zaczął się ciekawie.
Ja natomiast czytałem kiedyś o jakimiś "proroku", który mówił, że z Chin wyjdzie okropna zaraza, która z początku będzie ukrywana i negowana. Ofiary w ludziach, jak i sama jej potęga zaniżana i umniejszana celowo do czasu, kiedy Chiny oficjalnie przyznają, że jest problem i to ogromny. Wtedy społeczność międzynarodowa będzie starała się pomóc, ale nic nie zdziałają. Czytałem to na grubo przed całą tą aferą z wirusem, a fakty skojarzyłem dopóki na liveleak'u jakiś chiński użytkownik nie wrzucił linka z filmami co się rzeczywiście dzieje w mieście "Zero", krematoria chodzące 24h/dobę, całe rodziny martwe w mieszkaniach, szwadrony z bronią na ulicy w strojach epidemiologicznych, odcięte miasta, a potem doszedł jeszcze ten chiński miliarder, który podał te bardziej prawdopodobne dane zakażonych/zgonów.
Dalej pisało o innych rzeczach, które się wydarzą, ale nie przykułem uwagi, bo odbierałem to jako ciekawostkę.
Ogólnie 2020 rok zaczął się ciekawie.
Jesteś naprawdę taki głupi jak piszesz, czy citylko płacą za takie pierdolenie?
PS. Wirus jest świetny z matmy codziennie nie ginie więcej jak 2,1% jebany komuchy. Zresztą bankierzy i cała elita to ten sam chuj, chcą tylko żeby im konkurencja nie wyrosła i niech plebs żre szczaw, a oni homary.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów