Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic, zero emocji. Nie żal mi gościa. Chciał się zabić jego prawo, ale kurwa transmisja z wieszania? Lepiej, że oczyścił nasz padół ze swojego spierdolenia...
Teraz w śłady niech idą pozostali, paciaki, dałype, tycypoli, dyży, biledy, wacyle, nymurzy, gerynig...
No ale się kurwa zabił, czy to performance jakiś???
Nic, zero emocji. Nie żal mi gościa. Chciał się zabić jego prawo, ale kurwa transmisja z wieszania? Lepiej, że oczyścił nasz padół ze swojego spierdolenia...
Teraz w śłady niech idą pozostali, paciaki, dałype, tycypoli, dyży, biledy, wacyle, nymurzy, gerynig...
Tak kurwa, mam wymieniać wszystko po naszemu, żeby jakaś fundacja "stop.rasiz.stop.ksenofobia.stop.homofobia.stop.króliczki.stop.antysemityzm.stop.antydziadostwo" się dojebała???
Na jakim świecie Ty żyjesz? Jak tam jest tak fajnie, to się przeprowadzę.
@Hose88
Tak kurwa, mam wymieniać wszystko po naszemu, żeby jakaś fundacja "stop.rasiz.stop.ksenofobia.stop.homofobia.stop.króliczki.stop.antysemityzm.stop.antydziadostwo" się dojebała???
Na jakim świecie Ty żyjesz? Jak tam jest tak fajnie, to się przeprowadzę.
Ty cepie i dęty parasolu, rozumiesz co to żart?! W chuju mam co myślisz i uważasz, jak i cała reszta zjebanych organizacji. Jest takie mądre powiedzenie "Jeśli boisz się mówić co myślisz, to już jesteś niewolnikiem".
Kurwa po co ja z debilem dyskutuję....
W Niemczech za Hitlera jak mówiłeś co myślisz... to mogłeś zarobić kulkę w łeb. W Polsce za okupacji też...
Kurwa po co ja z debilem dyskutuję....
No kurwa debil... Idź klawiszowy twardzielu zwalczać stworki w majnkrafcie, bo do tego się tylko nadajesz. Lepiej zginąć z honorem nie zatracając siebie, niż tak jak Ty, z podkulonym ogonem niczym kundel.
No ale się kurwa zabił, czy to performance jakiś???
twoja matka niech zachoruje na depresje i sie powiesi
Im więcej samobójców tym mniej samobójców.
Terapeuci go nienawidzą!
Zobacz jak jednym prostym trikiem rozwiązał wszystkie swoje problemy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów