Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fejk czy nie fejk, takie sytuacje zdarzają się codziennie. W Polsce dokładnie 15 dziennie, pięć tysięcy samobójstw rocznie. I to jest kurwa bardzo smutne.
Ja tego bym nie nazwał samobójstwem, te słowo za bardzo ma zły wydźwięk. Zabicie się podzieliłbym na oczyszczenie oraz samobójstwo, te pierwsze by nastopywalo gdy zabiłby się jaki patalach co ma dwie lewe ręce i jest tchorzem, co nie u nie wsiąść sprawy we swoje ręce. A samobójstwo by nastopywalo gdy zabiła by się biedna kobieta której nie sprzyjał los czy bogaty, ogarnięty facet co przeżył coś potwornego. Dlaczego oczyszczenie, ponieważ dla reszty ludzi jest to na plus jeśli śmieć się odjebie, raz że kobiety i dzieci nie będą musiały patrzeć na jego szpetną mordę, a dwa to że znika nastopienie wielkiej tragedii, mowa tu o zaplotnieniu kobiety, która by załamała się po tym czynie.
Ja tego bym nie nazwał samobójstwem, te słowo za bardzo ma zły wydźwięk. Zabicie się podzieliłbym na oczyszczenie oraz samobójstwo, te pierwsze by nastopywalo gdy zabiłby się jaki patalach co ma dwie lewe ręce i jest tchorzem, co nie u nie wsiąść sprawy we swoje ręce. A samobójstwo by nastopywalo gdy zabiła by się biedna kobieta której nie sprzyjał los czy bogaty, ogarnięty facet co przeżył coś potwornego. Dlaczego oczyszczenie, ponieważ dla reszty ludzi jest to na plus jeśli śmieć się odjebie, raz że kobiety i dzieci nie będą musiały patrzeć na jego szpetną mordę, a dwa to że znika nastopienie wielkiej tragedii, mowa tu o zaplotnieniu kobiety, która by załamała się po tym czynie.
Ale pierdolisz, jeszcze z błędami, patałachu.
Fejk czy nie fejk, takie sytuacje zdarzają się codziennie. W Polsce dokładnie 15 dziennie, pięć tysięcy samobójstw rocznie. I to jest kurwa bardzo smutne.
Smutne jest to że nie ma kto filmować takich rzeczy i nie mogą wyladować na hardzie.
A przecież są ciekawe historie jak np podpalenie się.
Oczyść się
Cytuje, krzyczała: "Królestwo za nożaaaaaaaaaa...".
Eee tam spoko wisior taki ozdobny..... I nie rozumiem co wam jej tak żal skoro jest ciapata? A nóż i tak by chuja dał bo by jebła z 3 albo 4 piętra a kurwa za chuja takiego tucznika sam nie wciągniesz na górę tak więc babka mogła jedynie pierdolnąć znak krzyża i zadzwonić po łapiduchów..
dlaczego smutne, skoro to fejk ?
może to być fejk, ale bądź na miejscu matki w takiej sytuacji. Wychodzisz rozwiesić pranie na balkonie jakby nigdy nic, a za chwile widzisz jak twoje dziecko wisi na balkonie obok. Wiesz, sami byśmy na tą chwile mogli powiedzieć "Meh, wyjebane nic specjalnego", lecz nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak naprawdę było
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów