📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa co to za szczekanie w tle.Ja pierdole nie da się tego słuchać.
Wszystkie Krzyki kojarzą ci się już tylko z Wermachtem? Ona tylko drze ryja jełopie
Nie wiem co jest bardziej pojebane wrzucic filmik z rapowaniem czy to ze kobieta chciala wyciagnac ja ciagnac do gory
Pewnie fejk bo niby ten kto to nagrywał sobie tam tak specjalnie czekał aż ktoś wyjdzie na balkon i wisielca zobaczy?by mieć co nagrać?
Ubogacona kulturowo przez lekarza czy inżyniera... słabo ją widać ruchał i się załamała.
A wpadliscie na pomysł pajace,że np córka powiesiła się w nocy a matka rano wyszła na balkon.Ciekawe,jakie w takiej sytuacji internetowe pizdusie mielibyście pomysły,żeby ją ,, ratować''.Ja po cichu liczyłem,że będzie ja odcinać i jebnie o glebę...
bubek90 napisał/a:
Śmierdzi fejkiem...
No raczej filmik do utworu muzycznego wyrwany na dodatek z kontekst . I te rozklejjające się naleśniki w komentarzach.
Fejk czy nie fejk, takie sytuacje zdarzają się codziennie. W Polsce dokładnie 15 dziennie, pięć tysięcy samobójstw rocznie. I to jest kurwa bardzo smutne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów