18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wistom - wejscie na komin
Pr0diz • 2012-07-03, 17:06
Na komin wchodziłem bez zabezpieczeń jakieś 3 tygodnie temu. Stan pomostów i drabiny nie jest najlepszy. Z tego co słyszałem komin niedługo ma być wyburzony. Wysokość 150m.
Zgłoś
Karo 2012-07-03, 22:33
Pożycz jakiś lepszy sprzęt do nagrywania i właź od nowa !!
Zgłoś
wojas30 2012-07-03, 22:48
Stary jeśli chodziło Ci o to by mnie w jajach ściskało przy każdym ujęciu to Ci się udało.
Szacun WIELKI! Piwo leci bez gadania...
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2012-07-03, 22:55 1
jak mieszkasz w poblizu to uwiecznij jeszcze wyburzanie

...Niech staną zegary...
Zgłoś
g................0 2012-07-03, 23:05
Poproś starych, żeby wrzucili filmik jak się spierdolisz
Zgłoś
Jackyll 2012-07-03, 23:54
Nikt nie spadł-nie ma piwa . A tak poważnie to nie wiem czy to głupota czy odwaga, a może jedno i drugie
Zgłoś
Szouek 2012-07-04, 2:59
Szacunek ! Kup lepszy sprzęt do nagrywania bo szkoda marnować takich wsomnień w takich jakościach
Zgłoś
krzych 2012-07-04, 18:11
Piwo za Tomaszów. Jeśli ten komin wyburzą to zawsze będzie można wchodzić na dwa pozostałe
Zgłoś
KanzasTM 2012-07-04, 20:49
DurAntch napisał/a:

Ale wy tam syf macie!! Myszków to przy tym piękne miasto...

Jakie władze, takie miasto...

Kominy burzą już od 3 lat Mieszkam 300 metrów od Wistomu, polecam wszystkim wejście na chociaż jeden komin... Piwo ode mnie za to że masz jaja, i wszedłeś na samą górę oraz za muzyczkę
Zgłoś
leepe 2012-07-20, 15:35
Ty już wiesz!

i ja Ci trafię na harda. na takiego harda trafisz, że szybko z niego wyjdziesz.
Zgłoś
pozorny 2014-11-26, 21:31
sdfgs napisał/a:

Piwo za muzykę

e tam. Ogólnie wiadomo, że skończyli się na kill'em all
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów