Na komin wchodziłem bez zabezpieczeń jakieś 3 tygodnie temu. Stan pomostów i drabiny nie jest najlepszy. Z tego co słyszałem komin niedługo ma być wyburzony. Wysokość 150m.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Stary jeśli chodziło Ci o to by mnie w jajach ściskało przy każdym ujęciu to Ci się udało.
Szacun WIELKI! Piwo leci bez gadania...
Szacun WIELKI! Piwo leci bez gadania...
jak mieszkasz w poblizu to uwiecznij jeszcze wyburzanie
Szacunek ! Kup lepszy sprzęt do nagrywania bo szkoda marnować takich wsomnień w takich jakościach
Piwo za Tomaszów. Jeśli ten komin wyburzą to zawsze będzie można wchodzić na dwa pozostałe
DurAntch napisał/a:
Ale wy tam syf macie!! Myszków to przy tym piękne miasto...
Jakie władze, takie miasto...
Kominy burzą już od 3 lat Mieszkam 300 metrów od Wistomu, polecam wszystkim wejście na chociaż jeden komin... Piwo ode mnie za to że masz jaja, i wszedłeś na samą górę oraz za muzyczkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów