Na komin wchodziłem bez zabezpieczeń jakieś 3 tygodnie temu. Stan pomostów i drabiny nie jest najlepszy. Z tego co słyszałem komin niedługo ma być wyburzony. Wysokość 150m.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pr0diz napisał/a:
Na komin wchodziłem bez zabezpieczeń
Mogłeś sobie chociaż gumkę założyć .
BTW, wchodził w niedziele...
Na przyszłośc - nie pisz informacji których nie jesteś pewien...
BTW, wchodził w niedziele...
Na przyszłośc - nie pisz informacji których nie jesteś pewien...
Też tam byłem tylko parę latek temu jak Wistom istniał. Pozdrawiam.
Przepraszam Kolegę DurAntch ale Myszków to jest dopiero syf. Pozdrawiam
Przepraszam Kolegę DurAntch ale Myszków to jest dopiero syf. Pozdrawiam
Co to za piosenka? Po głosie podobne do Metalliki
ja od samego paczenia prawie sie zesralem haha
Przed rodzicami uciekałeś jak zobaczyli wynik matury ?
Szacunek za odwagę , troszkę mi się łapy upociły hehe ,trampole fajne (tez mam z 3 pary takich hehe) .Ale wracając do tematu to faktycznie musisz lubic adrenalinkę skoro zdecydowałeś sie na to znaac stan techniczny obiektu . Ja nawet gdybym mial odwage to nie zrobił bym tego bo mam juz dla kogo żyć .Tak czy siak piwko leci!
ps- kto wie, może kiedys na harda trafisz
ps- kto wie, może kiedys na harda trafisz
dalbym tez drugie za unforgiven ale niestety sie nie da.
dalbym tez drugie za unforgiven ale niestety sie nie da.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów