Na komin wchodziłem bez zabezpieczeń jakieś 3 tygodnie temu. Stan pomostów i drabiny nie jest najlepszy. Z tego co słyszałem komin niedługo ma być wyburzony. Wysokość 150m.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
teraz wejdź tam w klapkach
Byłem na górze 2 razy, więcej nie zamierzam wchodzić na ten komin. Nagrywałem starą cyfrówka (nie mam nic lepszego). Nie muszę rzucać kamieniami - podczas wchodzenia mogą spadać odłamki betonu z komina
E tam, z takich to ja do wody na dechę skacze
Bez kozaczenia, miałbym pełniutko w porach stojąc na takiej wysokości.
jak zszedł to już nie pokazał ... pewnie się spierdolił
Ee, no spoko, fajnie, wchodzisz i odpadaja kawalki komina, rewelacja. Tylko to nie ma nic wspolnego z zadnym sportem ekstremalnym, adrenalina, mozliwym niebezpieczenstwie czy zagrozeniu dla zycia w zwiazku z tym. W gazecie by napisali "Smiertelny upadek mezczyzny ktory w sobote w godzinach poludniowych wchodzil na stuletni przerdzewialy komin, ktorego drabina zerwala sie i spadl na glowe ze 100m". A czytelnicy nie pomysleli by "Boze co za katastrofa" tylko "Boze co za kretyn". Ale dzieki takim jak ty ten portal ma sens Zobaczysz kiedys ci sie uda i spadniesz i zbierzesz duzo wiecej piw
Jaki tytuł muzy ?
Muza spoko a teraz idę się zesrać bo od patrzenia mi się zachciało...
@edit jednak to nie to, to te parówy z biedrony robione chuj wie z czego.
@edit jednak to nie to, to te parówy z biedrony robione chuj wie z czego.
morderuk napisał/a:
Ee, no spoko, fajnie, wchodzisz i odpadaja kawalki komina, rewelacja. Tylko to nie ma nic wspolnego z zadnym sportem ekstremalnym, adrenalina, mozliwym niebezpieczenstwie czy zagrozeniu dla zycia w zwiazku z tym. W gazecie by napisali "Smiertelny upadek mezczyzny ktory w sobote w godzinach poludniowych wchodzil na stuletni przerdzewialy komin, ktorego drabina zerwala sie i spadl na glowe ze 100m". A czytelnicy nie pomysleli by "Boze co za katastrofa" tylko "Boze co za kretyn". Ale dzieki takim jak ty ten portal ma sens Zobaczysz kiedys ci sie uda i spadniesz i zbierzesz duzo wiecej piw
Masz racje.
daje piwko za odwagę ,piękną scenerię i za muzę ,dałbym drugie gdyby na szczycie siedziała baba z kutasem a że nie ma to dupa daje jedno...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów