Czy ten angol idiota nie dający się chłopowi spokojnie spuścić w piździsko a lasce dojść..
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Juz nie wiem kto głupszy, czy ta parka, co nie potrafi /nie chce okna zasłonić choćby prześcieradłem jak żaluzji nie mają.
Czy ten angol idiota nie dający się chłopowi spokojnie spuścić w piździsko a lasce dojść..
Normalny człowiek jakby coś takiego zobaczył to by się uśmiechnął pod wąsem i poszedł dalej a ten robi sensacje jakby właśnie się dowiedział że istnieje seks
Nie pierdolcie, jakbyście tam byli, to wzajemnie byście sobie obciągnęli pod tym oknem
nikt mnie nie przekona że to normalni ludzie, to chyba ma jakąś nazwę....
mam takich sąsiadów: potężne miasto, gęste osiedle, mieszkanie parterowe, zero zasłon, wieczorem światło się świeci, każdy przechodzący a nawet z daleka widzi każdy szczegół w lokalu
To, że ktoś nie zakłada zasłon, to nie jego problem. Problem jest z Tobą, że wpierdalasz nos w ich okno, bo nie masz własnego życia i rajcuje Cię gdy zobaczysz kawałek cycka. Wtedy szybko biegniesz do domu i pocierasz swoją "króliczą kuleczkę" mocząc gacie 5 razy.
To, że ktoś nie zakłada zasłon, to nie jego problem. Problem jest z Tobą, że wpierdalasz nos w ich okno, bo nie masz własnego życia i rajcuje Cię gdy zobaczysz kawałek cycka. Wtedy szybko biegniesz do domu i pocierasz swoją "króliczą kuleczkę" mocząc gacie 5 razy.
To trochę tak, że ci nieudacznicy na zażenowanie sytuacją, której nie znają reagują śmiechem, a potem po kryjomu jak nikt nie widzi walą pamięciówe do grubasa i jego milfa.Zwykłe przegrywy życiowe.Pewnie skończyli i ze śmiechem uznali, że muszą zamontować rolety a ten cały dzień roztrząsał sytuację i rozkminial kiedy będzie mógł się schować w kiblu
mam takich sąsiadów: potężne miasto, gęste osiedle, mieszkanie parterowe, zero zasłon, wieczorem światło się świeci, każdy przechodzący a nawet z daleka widzi każdy szczegół w lokalu
Normalnie Pohi się zasłaniać !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów